Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
iksiński igrek Roman Bzdurski Josephvol.2 smith mała.anna (21696 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
Giovi i ja wychodzimy z propozycją i jednoczesnie z zapytaniem co Wy na to, aby spotkanie forumowe przelozyc na drugi weekend grudnia?
Prosimy o głosy za i przeciw, ale bardziej "za"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
290 Postów

(agnieszkaj81)
Stały Bywalec
Ja to bym byla za a nawet przeciw. A tak powaznie nie pasuje mi ta data. Najlepiej byloby w najblizsza sobote.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
Osobiście mogę się dostosować, może to i lepiej bo będzie czas na przygotowanie czegoś więcej. Myślę tu o miejscu również dla tych, którzy chcieliby przybyć z dziećmi na spotkanie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Mi sie widzi, ze w grudniu wszyscy bedziemy juz jedna noga (a przynajmniej portwelem) przy swiatecznym stole..
Ja w grudniu odpadam..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów

(Madam_84)
Wiking
A może jedno drugiemu nie przeszkadza? Tzn. ci, którzy mogą, niech się stawią w najbliższą sobotę, a jeżeli uda się spotkać prócz tego w drugą sobotę grudnia, tym lepiej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
Hilton napisał:
Giovi i ja wychodzimy z propozycją i jednoczesnie z zapytaniem co Wy na to, aby spotkanie forumowe przelozyc na drugi weekend grudnia?
Prosimy o głosy za i przeciw, ale bardziej "za"

Za
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Sethur napisał:
Mi sie widzi, ze w grudniu wszyscy bedziemy juz jedna noga (a przynajmniej portwelem) przy swiatecznym stole..
Ja w grudniu odpadam..

Sethur, niedopracowana wymowka Kazdy, kto ma rozum, przeznaczone na alkohol pieniadze zamiast 20 listopada, spozytkuje 12 grudnia. A jesli masz w planach imprezowanie przez kolejne trzy weekendy a 12/12 juz nie, to Giovi i ja zasponsorujemy cię, dobrze zarabiamy i nie mamy ciśnienia "swiatecznego portfela"

Podsumowując, niech kazdy sie zastanowi i uczyni jak mu pasuje. HRC jest czynne w kazdy weekend
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Hilton napisał:
Sethur napisał:
Ja w grudniu odpadam..

Sethur, niedopracowana wymowka Kazdy, kto ma rozum, przeznaczone na alkohol pieniadze zamiast 20 listopada, spozytkuje 12 grudnia. A jesli masz w planach imprezowanie przez kolejne trzy weekendy a 12/12 juz nie, to Giovi i ja zasponsorujemy cię, dobrze zarabiamy i nie mamy ciśnienia "swiatecznego portfela"

Podsumowując, niech kazdy sie zastanowi i uczyni jak mu pasuje. HRC jest czynne w kazdy weekend

Pudlo(!).. Mnie po prostu nie ma (fizycznie).. W grudniu zamierzam sie opalac..
Zastanawiam sie natomiast gdzie sa.. i co o tym mysla glowni inicjatorzy spotkania??..
Byl plan.. mialo byc taak pieknie.. a jak na razie wychodzi po polskiemu..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Ech, spryciarz. Spania czy Australia ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Hilton napisał:
Ech, spryciarz. Spania czy Australia ?

Dobre.. .. nieistotne.. ma byc cieplo i topless..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok