Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Jan Maryjan Łukasz Chrobak Pawel Stateczny (5409 niezalogowanych)
50 Postów

(martcool)
Nowicjusz
A moze jakas wspolna forumowa imprezka?????np ognisko, albo cos????? miejsca nie trzeba dlugo szukac, raczej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Piotr P
(Rumburak)
Wiking
Witam. Propozycja wspólnego ogniska lub innego spotkania, moim zdaniem super pomysł Tylko znając życie nie wszystkim bedzie termin pasował Jednak warto spróbować
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
512 Posty
ania s
(ania_s)
Wyjadacz
spoko nawet jeszcze ze 3 polskie kielbaski sie u mnie znajda, ale widzialam pogode na najblizsze dni mokrosc nadciaga ;(
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów

(martcool)
Nowicjusz
Bo to juz tak jest, a to termin nie pasuje, a to pogoda nie taka...itd,itpa to trzeba tylko troche dobrych checi...no i kielbasek oczywiscie
W miescie, w ktorym wczesniej mieszkalam na I ognisko forumowiczow przyszlo zaledwie kilka osob, teraz (bylo kilka ognisk) przychodzi nawet i 100 osob. Mlodsi, starsi, z dziecmi, z psami
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
35 Postów
Agata W
(smerfa)
Nowicjusz
to kiedy to spotkanie i gdzie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów

(martcool)
Nowicjusz
kiedykolwiek, gdziekolwiek, hehe
ja jestem tutaj nowa, nie mam jeszcze rozeznania w terenie w sumie najlepiej znam droge do coopa to nie wiem czy moge proponowac jakas miejscowke,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
512 Posty
ania s
(ania_s)
Wyjadacz
moze byc w coopie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
o którym coopie dziewczyny piszecie, bo jest ich w Stavanger sporo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
smerfa napisał:
to kiedy to spotkanie i gdzie?

Smerfa, jest to forum regionalne Stavanger wiec z pewnoscia w Stavanger
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Piotr P
(Rumburak)
Wiking
HHHmmmm. Kiedy? Zapewne w grę będzie wchodziła jakaś sobota lub niedziela W tygodniu wszyscy pracują W soboty też niektórzy muszą niestety iśc do pracy więc drogą eliminacji pozostaje niedziela Tak więc jeszcze pytanie, która ? Tutaj pozostawiam pole do wyboru dla wszystkich chętnych. Wygra zapewne data z największą liczbą zgłoszeń Co do miejsca, znam piękne ale poza Stavanger( okolice Sandness), więc w chwili obecnej nic nie zaproponuję. Jednak natychmiast po powrocie z Polski (3 października) rozpocznę poszukiwania Może nawet zmieszczę w bagażu jakieś kiełbaski na ognisko Jakieś nowe wnioski i propozycje ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok