Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

BABYPAKKE - Norwegia

Czytali temat:
Kasia Kowalczyk Marek Marek Katarzyna G. Karolina . Karola 1 Angelika Dyrcz Oliwia Maćkowiak ona mam tabaza33 Małgorzata Sienkiewicz AgSzym (2591 niezalogowanych)
51 Postów
Magdalena Cieslak
(MadziaSC0206)
Nowicjusz
Witam

Mam pytanko o babypakke?? gdzie mozna sie zalogowac zeby otrzymac babybox gratisowy dla dzidziusia?? gdzie sie odbiera taka paczuszke??

bede wdzieczna za jakiekolwiek linki i pomoc

pozdrawiam
Magda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
hege lisette jarosinska
(hegelisette)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
hege lisette jarosinska
(hegelisette)
Wiking
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów
Magdalena Cieslak
(MadziaSC0206)
Nowicjusz
dziekuje bardzo!!!!
a jak to jest z odbiorem tych babyboxów?? dostane to poczta czy sama musze odebrac??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
hege lisette jarosinska
(hegelisette)
Wiking
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
hege lisette jarosinska
(hegelisette)
Wiking
11 Postów
hege lisette jarosinska
(hegelisette)
Wiking
Musisz się zarejestrować i odebrać pakiety nawet w sklepach. Został przetłumaczony na polskiej stronie na linki posłałem. Nadzieję, że rozumiesz, co piszę, gdy nie jestem tak dobry w piśmie siebie i korzystać z Google tłumacz do pisania. na pewno wiele błędów gramatycznych i takie = P
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
205 Postów
Rafal A
(Dyzio)
Stały Bywalec
sama musisz pojsc i odebrac. moja zona poszla jak byla w ciazy i tez dostala. Byl atez w lindexie( taki sklep) i tez dostala paczke, najpierw jak maly sie urodzil potem jak skoczyl pol roku lub rok nie jestem pewien. PAczki roznily sie zawartoscia. podaje linka do lndexu.
www.libero.no/Pages/Club/Default.aspx?id=25886
pozdrowionka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok