Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Piłka Nożna!! - Norwegia

Czytali temat:
(556 niezalogowanych)
36 Postów
Przemysław Zoń
(Pemon05)
Nowicjusz
Mieszkam w ALGARD koło sadnes z miłą chęcią dołączył bym się do jakiejś zorganizowanej grupy i pograł w piłke halową lub na boisku!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
172 Posty
Marek S
(telemarek)
Stały Bywalec
Mialem przez dlugi czas podobny problem.

Sa gierki w soboty i niedziele o 14 na starym stadionie Vikinga, ale dawno nie bylem ze wzgledu na wyjazdy i nie wiem, jak wyglada sytuacja ze wzgledu na zime. Przez najblizsze 2 weekendy tez jestem zajety, ale pozniej mozemy sie jakos umowic i pojsc razem. Poza tym z checia pogralbym w hali, ale tez nie moge znalezc ludzi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
36 Postów
Przemysław Zoń
(Pemon05)
Nowicjusz
ja też niestety nie moge znaleść ludzi do grania z Ąlgardu było by nas 3,jak znalazł byś czas i dowiedział byś się coś to daj znać.
Dzięki za odpowiedz!
Pozdrawiam!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Wiking
siema ja mieszkam w tananger mieszkalem w sandnes ale nie otym mowa ja ustawiam ludzi do gry w pilke gramy tu juz ponad dwa lata 2 razy w tygodniu w piotek i w niedziele teraz na hali bo zimno wynajmujemy sale 500 kr 45 min ale gramy 8 albo 10 to wychodzi grosze jak jestescie zainteresowani zapraszam muj nr 96801653 trzymajcie sie narka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
36 Postów
Przemysław Zoń
(Pemon05)
Nowicjusz
gdzie gracie?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Wiking
w sandnes gramy na starej elixi jestescie zainteresowani to dzwoncie podalem numer i pozdrawiam narka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Polsk Norsk
(polsknorsk)
Wiking
Towarzystwo Polsko Norweskie w Stavanger posiada darmowy dostęp do sali gimnastycznej (piłka nożna) i basenu w każdy wtorek. Kontakt pln.no

Zapraszamy

RK
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
312 Posty
M D
(Mikael)
Stały Bywalec
polsknorsk napisał:
Towarzystwo Polsko Norweskie w Stavanger posiada darmowy dostęp do sali gimnastycznej (piłka nożna) i basenu w każdy wtorek. Kontakt pln.no

Zapraszamy

RK

ej..plisss..powiedzcie jak TAKIE COS zalatwiliscie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Polsk Norsk
(polsknorsk)
Wiking
Kazda organizacja spoleczna w Norwegii ma prawo dostepu do komunalnych obiektow sportowych jak: sale gimnastyczne, szkolne baseny, szkolne boiska sportowe i do swietlic osiedlowych - bedeslhus.

RK
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok