Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

mieszkanie - Norwegia

Czytali temat:
(817 niezalogowanych)
158 Postów

(katrin2600)
Stały Bywalec
poszukuje z rodzinka mieszkania z dwiema lub trzema sypialniami w Stavanger lub w okolicach do 30 km max 10 tys. Z gory dzieki wielkie za jakiekolwiek namiary. Do marca mosimy cos znalezc . Jesli znajdzie sie ktos co bedzie wiedzial na ten temat niech napisze na priv .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
61 Postów
Magdalena Bogdańska
(ladyinblue)
Początkujący
Poszukaj na finn.no, tam najprędzej coś znajdziesz. Przeglądałam jakieś 2 tygodnie temu i było w czym wybierać. Chociaż 3 sypialnie do 10 tys już ciężko znaleźć :/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
158 Postów

(katrin2600)
Stały Bywalec
ladyinblue napisał:
Poszukaj na finn.no, tam najprędzej coś znajdziesz. Przeglądałam jakieś 2 tygodnie temu i było w czym wybierać. Chociaż 3 sypialnie do 10 tys już ciężko znaleźć :/
Przegladam finna niestety ciezko jest przez te visingi mam nadzieje ze chociaz znajde z dwiema sypialniami do 10 tys.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Ela Kryspin
(elkie)
Wiking
No właśnie, a jak tam Wasze poszukiwania mieszkanka? Znalazłaś już coś?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Wiking
czesc ja mieszkam w sandnes ale rezygnuje z mieszkania ide na tananger teraz ale jak chcesz moge odstopic te 4 sypialnie duzy salon taraz z widokiem na moze fajne 12000 plus depozyt jakby co to pisz nara
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
205 Postów
Rafal A
(Dyzio)
Stały Bywalec
hej my szukamy innego mieszkania i jak znajdziemy przed marcem to sie ugadamy jakos .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
goska S
(r94)
Wiking
Witam ! Daj ogloszenie na finn, czego szukasz i ile mozesz zaplacic. Gwarantowane ze otrzymasz wiele odpowiedzi i to konkretnych. Powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
158 Postów

(katrin2600)
Stały Bywalec
oki dzieki za odpowiedzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
158 Postów

(katrin2600)
Stały Bywalec
Dyzio napisał:
hej my szukamy innego mieszkania i jak znajdziemy przed marcem to sie ugadamy jakos .
A co sie stalo ze zmieniacie ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
205 Postów
Rafal A
(Dyzio)
Stały Bywalec
)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj