Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Barbara ZZZZ Jaśmina B Rafal Miko (1576 niezalogowanych)
7 Postów
Wiking
Optimus_Anihilacja napisał:
sebnok napisał:
grønland grunneløkka trosterud....

super elegancko ,ale powiedz mi godziny w jakich wogóle znajde tam sprzedawców i kupców

Jak twoja stara szuka turkow, by podgrzac/odgrzac jezyk, to ja moge pomoc. Sam co prawda po turecku umiem jedynie siedziec, ale jezyk moge jej odgrzac

Stary z czym do ludzi jak byś był taki kozak to byś na forum nie szukał okazjii

a tak swoją drogą i tak by Cie zajechała

Więc mówicie ze nie ma prodblemów z targowiskami itp
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
145 Postów
Zenek Sprochenek
(Optimus_Anihilacja)
Stały Bywalec
sebnok napisał:
Optimus_Anihilacja napisał:
sebnok napisał:
grønland grunneløkka trosterud....

super elegancko ,ale powiedz mi godziny w jakich wogóle znajde tam sprzedawców i kupców

Jak twoja stara szuka turkow, by podgrzac/odgrzac jezyk, to ja moge pomoc. Sam co prawda po turecku umiem jedynie siedziec, ale jezyk moge jej odgrzac

Stary z czym do ludzi jak byś był taki kozak to byś na forum nie szukał okazjii

a tak swoją drogą i tak by Cie zajechała

Więc mówicie ze nie ma prodblemów z targowiskami itp

Mysle, ze to dosc egoisyczne zachowanie ktore wynika z twoiego strachu przed lepszym. Powinienes zapytac zainteresowanej, czy ma ochote na ogrzanie jezyka, tudziez zajechanie.
Skoro z autopsji wiesz, ze zajezdza, to raczej oznacza, ze zrobila to z toba( prawa logiki)
Absolutnie nie mozna natej podstawie wnosic, ze z innym pojdzie jej rownie latwo.
W razie czego pisz na priv.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Wiking
podejrzewam ,że możesz być tak zdesperowany ze kręcisz kołowrotek kilka razy na dzień ,bo zobacz poczatek wątku

Jak sobie nie możesz dać rady z popędem seksualnym to musisz odwiedzać cześciej jakies bałagany : )

pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok