Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

mieszkanie do wynajęcia w Stavanger Hilevag - Norwegia

Czytali temat:
(631 niezalogowanych)
59 Postów
Jowita Jowitka
(Słonko)
Nowicjusz
Do wynajęcia mieszkanie parter około 45m kwadratowych: sypalnia, łazienka, salon z kuchnią. Umeblowane, wyposażone w pralke, zmywarke, kuchenke i lodówke. Cena do uzgodnienia. Telefon 90974162 Agnieszka
Możliwość zamieszkania od stycznia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Pawel Nyczka
(Nykos)
Wiking
Witam Pawel z tej strony mam pytanko ile za to mieszkanko za miesiac?bo w sumie szukam pokoiku bo na razie nie potrzebuje calego mieszkania ale jak bedzie cos godne zainteresowania to chcialbym zobaczyc pozdrawiam i czekam na wiadomosc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów

(Mmelisa)
Nowicjusz
Nykos napisał:
Witam Pawel z tej strony mam pytanko ile za to mieszkanko za miesiac?bo w sumie szukam pokoiku bo na razie nie potrzebuje calego mieszkania ale jak bedzie cos godne zainteresowania to chcialbym zobaczyc pozdrawiam i czekam na wiadomosc

tak dla informacji,to to ogloszenie bylo zamieszczone rok temu...
powodzenia w szukaniu mieszkania.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Ala Aaaaa
(basik_77)
Wiking
Hej od 1grudnia będzie wolny pokój w stavanger (blisko centrum) całe mieszkanie jest po remoncie.jak coś to pisz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty

(carla.nowobilska)
Wiking
hey potrzebuje pokoju mniej wiecej od 19 grudnia<moze byc wczesniej> na miesiac....okolica by mi odpowiadala,na ta chwilke jestem /mieszkam w kleppe. pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(niejakub)
Wiking
Witam, szukam pokoju dla 2 osób w Stravanger od ok 21 stycznia. Proszę o info Super luksus nie musi być! www.niejakub@wp.pl" target="_blank" rel="nofollow noopener noreferrer" >www.niejakub@wp.pl Masz coś pisz z pewnością się dogadamy!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
artur biliński
(binio76)
Wiking
Witam a randaberg brałeś pod uwage
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok