Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Bożena Wróblewska (4573 niezalogowanych)
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Cham bedzie chamen na wieki wiekow amen. A naplywowi? sa jak Jan bez ziemi. Nie maja swojej historii w stolicy. Nie chodzili do przedszkola, podstawowki, sredniej - nie maja swoich miejsc. Nawet podat ki placa u siebie . Wystarczy stanac na wylotowkach w piatek. W niedziele wracaja z przetworami Ja tam ich nie znam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Kamila .....
(cameelah)
Wiking
Widziałam na żywo...oszałamiające..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Kamila .....
(cameelah)
Wiking
Yatsek napisał:
marianek napisał:
Gdybam ziomek, ze mieszkasz gdzies na mokotowie (?)
Co z tym wizz nie bedzie juz latał z okecia na torp ?
aaaaaaaaaaaa te OLT maja zamiar zrobic wizz koło pióra, czy skonczy sie na zapowiedziach....

muranow przy bankowym
z torpu do Warszawa-Modlin
ja tym OLT to polece kiedys pewnie zeby zobaczyc uniformy stewardess ))))

ojjj te funkcje
więc jeszcze raz- robią wrażenie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Wojciech A
(tylkoluz)
Wiking
Widzę ze POZNAŃSKI temat opanowała bystra yntelygentna warsiawka co w oczy kole że chcemy coś zmienić ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Wojciech A
(tylkoluz)
Wiking
Jeśli nie Wizzair to może OLT Expres ?? Napisz do zarządu !!!!!

www.oltexpress.com/pl/kontakt
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
tylkoluz napisał:
Widzę ze POZNAŃSKI temat opanowała bystra yntelygentna warsiawka co w oczy kole że chcemy coś zmienić ?

Zawsze mozesz poddac sie lobotomii, lecz watpie czy w twoim przypadku to cos zmieni.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
tylkoluz napisał:
a zmieniajcie sobie co tam chcecie w tej waszej Wielkopolsce, nikt wam nie broni.... skad ta wrodzona nienawisc do Warszawy i te malomiasteczkowe kompleksy???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Marek Marecki
(vikingfiord9)
Nowicjusz
Bylo pisane do nich nawet dzwonione a oni proponuja czarter a nawet gdyby to mimo wyslania zapytania w sprawie czarteru zero odpowiedzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Wojciech A
(tylkoluz)
Wiking
HEYA dostałem odpowiedz od zarządu OLT EXPRES jest bardzo pozytywna i życzliwa i są zainteresowani może jednak coś z tego będzie !!!! Wykażcie aktywność piszcie email , dzwońcie nie tylko WY ale także Wasze rodziny i znajomi z Polski OLT EXPRES ma sieć tanich lotniczych połączeń w całym kraju latają też do Goleniowa !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Marek Marecki
(vikingfiord9)
Nowicjusz
Piszesz ze Norwegian lata do Poznania i masz racje ale ja chce latac bezposrednio do Poznania ze Stavanger a nie z durnymi przesiadkami matole.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok