Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

!!! szukamy drużyny do gry w piłkę nożną !!! - Norwegia

Czytali temat:
Błażej777 (587 niezalogowanych)
29 Postów

(olimar)
Wiking
;

witam

mieszkam z kumplami w stavanger, mamy swoją drużynkę i szukamy ekipy do gry w piłkę nożną z jakimś innym teamem Najlepiej tak po 6-7 w drużynie plus zmiennicy żeby można się było zmieniać sposobem hokejowym bo kondycja jest jaka jest

czekamy na info od innych teamów
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
36 Postów
Damjans Silos
(DamjansPL)
Nowicjusz
Jestem chętny do pogrania, jaki dzien tygodnia wam odpowiada?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów

(olimar)
Wiking
generalnie to my szukamy jakiejś innej drużyny żeby się umawiać na mecze bo my już jako tako mamy team! także jakbyś miał swoją ekipę najlepiej tak około 6-7 osobową to wtedy było by dla nas najlepiej!!!

SZUKAMY CAŁEJ DRUŻYNY OK 6-7 OSOBOWEJ DO USTAWIANIA SIĘ Z NIĄ NA MECZE
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
36 Postów
Damjans Silos
(DamjansPL)
Nowicjusz
Zrozumialem, chodzi o to ze musze pogadac z ludzmi z ktorymi gram, czy mieliby ochote pograc. Dlatego zapytałem o dzień, gramy w niedziele, wiec raczej odpada.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów

(olimar)
Wiking
u nas najczęściej wypada że mamy wolne w piątek po południu ewentualnie w sobotę popołudniu, a co do godziny to zbieramy się tak około między 15tą a 17tą. Najlepiej by było żebyś jak będziesz miał gotową ekipę i jakie miejsce tzn boisko to daj znać albo na gg: 705607 lub tel: 46279808 i to najlepiej z jakimś wyprzedzeniem np w środę albo najpóźniej w czwartek!!!

pozdro, i być może do zobaczenia na meczyku
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
132 Posty
Stały Bywalec
DamjansPL napisał:chetnie tez pogram z wami jesli potrzebujecie kogos
Zrozumialem, chodzi o to ze musze pogadac z ludzmi z ktorymi gram, czy mieliby ochote pograc. Dlatego zapytałem o dzień, gramy w niedziele, wiec raczej odpada.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Adrian Nosal
(wislak17)
Wiking
ja tez sie pisze na granie :] moje gg : 1885605 jak cos to pisac :]
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
36 Postów
Przemysław Zoń
(Pemon05)
Nowicjusz
jak by była jakas konkret ekipa to moge wpadna pograc jak by kogos brakwoalo moj numer tel.99863701 lub gg ale zadko bywam 1315786
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów

(olimar)
Wiking
generalnie to my szukamy jakiejś innej drużyny żeby się umawiać na mecze bo my już jako tako mamy team! także jakbyś miał swoją ekipę najlepiej tak około 6-7 osobową to wtedy było by dla nas najlepiej!!!

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
132 Posty
Stały Bywalec
jaka stawke bedzie mial ten mecz olimar napisał:

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok