Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

  • Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

reklama | kup tutaj »

Polska kuchnia - ciasta - Norwegia

Czytali temat:
Piotrus Pan (598 niezalogowanych)
4 Posty
Anna Bolesta
(anulkaaa)
Wiking
Witam serdecznie. Chetnie ugotuje danie z polskiej kuchni na zamowienie. Potrafie piec torty , ciasta, robic faworki , paczki, a wszystko to za niewielkie pieniadze Mam rowniez do sprzedania kapuste kiszona wlasnej roboty. Osoby zainteresowane prosze o kontakt mailowy. anulka7norge@gmail.com
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
anulkaaa napisał:
...Mam rowniez do sprzedania kapuste kiszona wlasnej roboty.
wow
a deptana własnonożnie?
a bez majtek
jako nakazuje tradycja?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Anna Bolesta
(anulkaaa)
Wiking
ugniatana wlasnorecznie w 3l i 10l wiadrach ............. a to czy w majtkach czy bez to jest juz moja osobista sprawa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
aaa
to tylko produkt sfermentowanokapustopodobny
prawdziwą tzw kiszoną kapustę
poddaje się fermentacji mlekowej w beczce
musi być ugniatana bosymi nogami przez dziewczę
i to bez majtek
ooo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj


Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok