Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pomocy gdzie jestsz koła języka Nor w Oslo - Norwegia

Czytali temat:
(413 niezalogowanych)
3 Posty

(Cogito112)
Wiking
Witam wszystkich tubylców z Oslo chciałbym po świetach w kwietniu zapisać sie na kurs nauki jezyka norweskiego w Oslo , chodzi o dobry kurs podobno sa niezłe norweskie metody szybkiej nauki tzn nie wiem czy to co słyszałem nie dotyczy to tylko dzieci , ale moze poradzicie jak i gdzie sie zgłośić zapisać aby szybko nauczyć sie jezyka no i w przystepnej cenie oczywiscie )))).
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Cogito112 napisał:...gdzie sie zgłośić zapisać aby szybko nauczyć sie jezyka no i w przystepnej cenie ....
TAKIE DROBNE WPROWADZENIE...
Nauka w Norge ...języka Norge dla obywateli z EU jest droga o ile nie bardzo droga...z punktu widzenia Nowo przybyłego , który dopiero co zaczyna się oswajać z Tutejszymi cenami...
Wszystko zależy od tego , czy chcesz mieć lektora Polskiego ,czy też Norweskiego z językiem angielskim.
Niemniej w dzisiejszych czasach...ceny są wyrównane...

Więcej nie jestem w stanie Tobie pomóc , ponieważ nigdy nie starałem się dostać na takowy kurs...
A może i źle robiłem , bo zapłacił bym jak trzeba i wymagał bym od SIEBIE , szybkiego i konkretnego postępu ...
A teraz to już trochę za późno...
Chociaż kto to wie , co Mi te Norweskie życie za chwilę przyniesie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
Podobno na nauke nigdy nie jest za pozno.
A co do szkoly to ja chodzilam do Folkeuniversitet.tam nie jest tanio, kurs 48 godzin kosztuje ok 4500.duzo zalezy od nauczyciela no i oczywiscie od wlasnych checi.kurs intesywny jest niezly,ale wtedy lepiej nie pracowac tylko sie uczyc przez caly czas.z nauczycieli polecam Torunn,jest niesamowita.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(Cogito112)
Wiking
Dzięki bardzo za odpowiedź choc niewiele ich to tym bardziej Wasze cenne , na nauke nigdy nie jest za późno jak wspomniałaś a checi sa niezbędne , a koszty hmmm zawsze sa duze ....
dzieki bardzo i ciesze sie że chcieliscie pomóc .
bede sie uczył jezyka choc by nie wiem co i nie wiem ile to kosztowało ))))) bez jezyka jests jednym z tysiecy anglojezycznych przybylców , a z Norskim to juz troszke Nasz łatwiej i szybciej mozna sie ogarnać tutaj , ale to pewnie wiecie co ja moge dodac )
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
221 Postów

(Veileder)
Stały Bywalec
Jezeli jestes Oslo, mam od maja jedno miejsce dla 1 osoby lub pary.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok