Łatwo jest oceniać ludzi w pryzmacie internetu prawda? Tak się właśnie składa że mieszkam (i uczę się) od 3 lat w ANGLII , czekaj , czekaj w jakim tam języku ludzie mówią, hmm , Gabriel! ty wszechwiedząca istoto może mi podpowiesz! Ja Polka mieszkająca w Anglii chcąca się uczyć w Norwegii, staram się znaleźć potrzebne mi informacje, jak to się dzieję że pytam Norwegów mieszkających w NORWEGI teoretycznie jak i praktycznie ludzi którzy się tam wychowali, uczyli i oni również nie są pewni czy można studiować FIZJOTERAPIĘ (baranie) w języku angielskim , więc naucz się czytać bo pytałam o studia po angielsku z wskazaniem który kierunek mnie interesuje, taka małostka a w jakim świetle może postawić taką osobę jak ty. A skoro jesteś taki obeznany to powinieneś wiedzieć że większość studentów studiujących po angielsku w Norwegii pochodzą z WYMIANY, wiesz co to takiego? ponadto jeśli już można studiować w języku angielskim to oczywiście na wybranych kierunkach i niekoniecznie wszystko jest zamieszczone na stronie. Więc zanim zdobędziesz się na jakikolwiek publiczny wpis to porusz trochę głową i zastanów się czy to co w ogóle mówisz ma jakikolwiek sens, a jeśli masz jakiś problem ze swoją osobą to wybierz się do psychologa a nie ukazujesz jakieś swoje frustracje i wnioski nie poparte niczym w internecie. Co ty sobą reprezentujesz człowieku?!