Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Kurs języka norweskiego w Lillehammer - Norwegia

Czytali temat:
Agata Dymna Marek M Virgin Venner maggy lobuz motylek50 Belik Aneta Gryzło (3232 niezalogowanych)
2 Posty
Kamila R
(karo81)
Wiking
Szukam adresu szkoły językowej
w Lillehammer. A może ktoś uczęszczał na taki kurs i ma jakieś uwagi co do niego??
Będę wdzięczna za odpowiedź. Wiem, że kolejny kurs od podstaw już trwa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Aneta W
(biala2000)
Wiking
www.forum-norwegia.pl/viewforum.php?f=70 , co prawda nie jest to w Lillehammer,ale ja korzystam i jestem bardzo zadowolona,a przy tym atrakcyjna cena
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Kamila R
(karo81)
Wiking
A dziękuję... Wygląda trochę skomplikowanie, zawsze jakieś to wyjście kiedy nie możesz się z domu ruszyć. Ja jednak zbyt dużo czasu w nim spędzam Chcę spróbować on life...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Kazimierz Kowalczyk
(Kazimierz)
Wiking
proszę zobaczyć stronę www.trans-skandynawia.pl może sie przyda zwłaszcza w Lillehammer.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
kasia nowakowska
(kasia123456)
Wiking
Hej. Słyszałam o ofercie przeznaczonej głównie dla Polaków chcących uczyć się norweskiego lub angielskiego w Lillehammer! www.jegkandukan.no
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
kasia nowakowska
(kasia123456)
Wiking
Jest kurs specjalnie dla Polskó w Lillehammer! Strona internetowa również po polsku! www.mojanorwegia.pl/nauka_jezyka_norweskiego_online/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
476 Postów
zdzi ra
(zdzira)
Wyjadacz
Dla Polsko?!
Kto to niby jest?!
Nie wazne!Najwazniejsze,ze poszla zasrana,kryptoreklama!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
476 Postów
zdzi ra
(zdzira)
Wyjadacz
p/s:
tego oczywiscie 'piekny' nie widzi!
najwazniejsze,zeby gowniany kalendarz m.n. sie sprzedal!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
kasia nowakowska
(kasia123456)
Wiking
Oj chyba koleżanka o nieładnym nicku +zdzira+ nieźle wczoraj poszlała i dziś od rzeczy pisze .. Wątek o kursach językowych a ona ciśnie jakieś kalendarze??? . Proponuję imprezę odespać i dopiero głos zabierać. Pozdrowienia z białego Lillehammer !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok