Tak, chce zdawać ten egzamin po norwesku, a książkę , jak nie zauważyłeś, właśnie próbuje ogarnąć więc jeśli nie masz mi nic do zaoferowania w tym temacie to nie zaśmiecaj mi go takimi postami, w niczym mi w ten sposób nie pomagasz.
ArkadiuszWaszak napisał: Tak, chce zdawać ten egzamin po norwesku, a książkę , jak nie zauważyłeś, właśnie próbuje ogarnąć więc jeśli nie masz mi nic do zaoferowania w tym temacie to nie zaśmiecaj mi go takimi postami, w niczym mi w ten sposób nie pomagasz. A JAKI masz problem by spokojnie , przejść się do manualnej Księgarni i zamówić taką a nie inną pozycję ...? .
--- Czyżby Koszty ciebie przerażały !? . za pół darmo i tak Nikt Rozsądny jej nie odsprzeda .!
---
Przecież po norwesku jakoś tam mówisz , chyba , że ściemniasz .
---
Jest też opcja Internetowa ... ale to już przecież WIESZ .
---
Taką pozycję warto mieć w Swoim zbiorze , nie tylko do egzaminu na zaś też się przydaje , o ile chcesz w tym zawodzie dalej pracować ! Christiansen, Aage; Flåtnes Birger;
Książka obejmuje teorię rusztowania zawodowego w szkole. Może on być również stosowany w nauce innych branżach budowlanych. Książka zajmuje bezpieczeństwa, narzędzi i sprzętu, wymagań technicznych, kryteriów konstrukcyjnych i obciążenia wiatrem, różnych struktur rusztowania, inżynieCena
575,- nok.
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.