Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

EU KONTROLL ... Gdzie w Sandnes ? - Norwegia

Czytali temat:
Małgorzata xxxxx Monika K Tomek T robert batkiewicz Hubert HUBSON Paweł P Wojtek M Mazi Michal franooooo lukasz1268 (3859 niezalogowanych)
5 Postów
Paweł S
(smaku)
Wiking
Witam

Niestety kończy mi się przegląd samochodu i muszę go odnowić. Gdzie najpewniej robić przegląd samochodu w Sandnes ? Chodzi mi gdzie jest tanio i utrzciwie przeprowadzany EU kontroll ? Samochód był u mechanika a następnie sprawdzany na stacji diagnostycznej w PL i wszystko było OK. Z góry dziękuje za pomoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Możesz zrobić przegląd w NAF za Kvadratem, umówić się możesz przez internet ja tam zazwyczaj robię EU.
Stokkamyrveien 10, 4313 Sandnes
Tel. 51 70 94 20
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Paweł S
(smaku)
Wiking
Ile Kosztuje w NAF przegląd techniczny ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
W 2011 roku płaciłam 680 kr.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Paweł S
(smaku)
Wiking
Może jeszcze jakieś propozycje ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Dj SUDA *
(SUDA)
Stały Bywalec
smaku napisał:
Może jeszcze jakieś propozycje ? Jesli chodzi Ci o inne propozycje bo masz ma mysli nizsza cene to zapomnij!!! Wszędzie jest tak samo tylko dolicz do tego jeszcze dodatkowe koszta bo zawsze coś znajda do naprawy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Paweł S
(smaku)
Wiking
Nie chodzi mi o jak najtańszy koszt przeglądu tylko zaufane miejsce gdzie nie będą szukać czegoś na siłę. Norwedzy w pracy odradzają mi NAF bo tam potrafią się przyczepić to byle pierdoły.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
pawel andz
(pawlik19854)
Wiking
WWPADNIJ DO MNIE
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
pawel andz
(pawlik19854)
Wiking
PRACUJE W MEKONOMENIEW NA MARIERO DA SIE OGARNAC
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Dj SUDA *
(SUDA)
Stały Bywalec
smaku napisał:
Witam

Niestety kończy mi się przegląd samochodu i muszę go odnowić. Gdzie najpewniej robić przegląd samochodu w Sandnes ? Chodzi mi gdzie jest tanio i utrzciwie przeprowadzany EU kontroll ? Samochód był u mechanika a następnie sprawdzany na stacji diagnostycznej w PL i wszystko było OK. Z góry dziękuje za pomoc
Cytuje Cie!!! Piszesz dokladnie gdzie jest tanio!!! Nie kłam!!! Ja poprostu mysle co wyczytalem z Twoich zdan. Piszesz ze auto bylo u mechanikow w PL i jest po przegladach itd. itp. A mi się wydaje ze Ty poprostu masz jakiegoś rzecha i szukasz wiadomo...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok