hej...na przykład o kursie w szkole nic mi nie wiadomo ale od lutego ja i paru znajomych zaczynamy kurs ktory bedzie prowadzony przez panią(polkę) która uczy norweskiego w szkole ;D taka forma kursu jest wygodniejsza niz nauka w szkole ale to jest tylko moje zdanie;Dpozdrawiam
hej,ja i moi znajomi tez chcemy zapisac sie na kurs norweskiego,mam pytanie czy ta pani ktora uczy ma wiecej grup tzn czy mozna sie jakos z nia skontaktowac??? jesli tak to poprosze o kontakt
jak ktoś będzzie wiedział coś o kursie w szkole to proszę o info bo raczej taki kurs mnie interesuje. nie moge się sama dowiadywać bo jeszcze ok 2 tyg. jestem w Polsce
czesc,zaczynam wlasnie taki kurs 16-go lutego. w tonsberg VOKSENOPPIERING. takie kursy zaczynaja sie ok raz w miesiacu. trzeba tam isc i sie zapisac.od zapisania czekalam na rozpoczecie kursu ok 3 tyg.
dzięki. ja znalazłam już szkołę w sandefiord. trochę dalej ode mnie niż tonsberg ale idę tam na dzienny kurs który trwa 3 miesiące. za miesiąc płacę 1600kr i mam pięć razy w tygodniu po 3 godz. ponoć jest tam bardzo dobra kadra nauczycielska. mam koleżankę po tej szkole i muszę przyznać że mówi po norwesku całkiem nieźle. oczywiście nie poprzestała na 3 miesiącach nauki...
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.