Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »

Szukam pracy - Norwegia

Czytali temat:
Iza Panek (834 niezalogowanych)
2 Posty

(hanka05)
Wiking
Szukam pracy w Sandefiord moze ktos wie gdzie potrzebuja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów

(grzegorz56)
Wiking
ciezka sprawa by Ci pomogli polacy wiesz jaki jest polski narud tylko wykrecic swojego.pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Magdalena Bogdan
(cleo228)
Wiking
To prawda,napisalam do jednej dziewczyny,ktora pracuje w firmie do ktorej ogolni prowadza nabor pracownikow.Chcialam podpytac co i jak,grzecznie i nie narzucajac sie.Zero odzewu:-/ Ja poki co mieszkam w Polsce,ale szukam rowniez pracy,najchetniej w salonie kosm.-fryzj.(jestem manicurzystka),chce dolaczyc do mojego faceta,ktory jest tutaj od kwietnia...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
cleo228 napisał:
To prawda,napisalam do jednej dziewczyny,ktora pracuje w firmie do ktorej ogolni prowadza nabor pracownikow.Chcialam podpytac co i jak,grzecznie i nie narzucajac sie.Zero odzewu:-/ Ja poki co mieszkam w Polsce,ale szukam rowniez pracy,najchetniej w salonie kosm.-fryzj.(jestem manicurzystka),chce dolaczyc do mojego faceta,ktory jest tutaj od kwietnia...

Nie chco pomuc? Taki narut. Nachapali siem å tera nie chcom nowych. Damy se rade sami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
grzegorz56 napisał:
ciezka sprawa by Ci pomogli polacy wiesz jaki jest polski narud tylko wykrecic swojego.pozdrawiam kochani rodacy co wy rozumiecie pod pojeciem "zalatwic komus prace"? qrwa pojde do swojego szefa i powiem ze jest czlowiek ktory szuka pracy, nie znam go ale on szuka pracy, recze za niego... a moze w wolnych chwilach pobiegam troche po firmach i popytam HAHAHAHA trudno swoim bliskim zalatwic a czasami nawet sobie samemu a co mowic obcym ludziom z jakiegos zjebanego forum. MYSLEC NAJPIERW ZACZNIJCIE!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok