Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

25-28Maj, nocleg dla studenta podróżnika, pomóżcie - Norwegia

Czytali temat:
(1441 niezalogowanych)
3 Posty
Tomek Biegaj
(TomekBiegaj)
Wiking
Witam!!!!

Jakis czas temu znalazłem tanie bilety z Gdanska Do Alesund 25-28Maj. Najtanszy hostel camping itd kosztuje 700 zł za 3 noce!!! cena jest kosmiczna a moja podróż niskobudżetowa... czy jest w Alesund jakis dobry człowiek któy przygarnie studenta z Gdanska na te 1, 2 lub 3 noce, jedyne czego ppotrzebuje to kawałek podłogi. Oczywiscie jeste wstanie zapłacic za to max 200 zł.... wiem ze do niedużo jak na Norwegie.. jeśli nie mozesz mnie przyjąc masz może jakis stary namiot na sprzedaż lub wypozyczenie( w podrecznym nie moge takowego przewiezc)??

jeśli mi nie pomożecie bede spał w lesie, ale dla fiordów warto!!!

pozdrwiam!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
TomekBiegaj napisał:
Witam!!!!

Jakis czas temu znalazłem tanie bilety z Gdanska Do Alesund 25-28Maj. Najtanszy hostel camping itd kosztuje 700 zł za 3 noce!!! cena jest kosmiczna a moja podróż niskobudżetowa... czy jest w Alesund jakis dobry człowiek któy przygarnie studenta z Gdanska na te 1, 2 lub 3 noce, jedyne czego ppotrzebuje to kawałek podłogi. Oczywiscie jeste wstanie zapłacic za to max 200 zł.... wiem ze do niedużo jak na Norwegie.. jeśli nie mozesz mnie przyjąc masz może jakis stary namiot na sprzedaż lub wypozyczenie( w podrecznym nie moge takowego przewiezc)??

pozdrwiam!

www.survival.infocentrum.com/s/szkoly.html

Jeszcze zdazysz!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a to nie będziesz miał zajęć na tym
zarządzaniu i marketingu?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Tomek Biegaj
(TomekBiegaj)
Wiking
heheh mam nadzieję że znajdzie się tu ktoś oprócz tego spamu powyżej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
TomekBiegaj napisał:
heheh mam nadzieję że znajdzie się tu ktoś oprócz tego spamu powyżej

Oczywiscie, dobrych ludzi tu co niemiara. To potrwa chwilke, bo ony czesto juz spio. Z rana napisz, po nocce.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
311 Postów
pie knis
(pieknis)
Stały Bywalec
Zostan w gdansku,na lotnisku - bedzie taniej!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
TomekBiegaj napisał:
Witam!!!!

pozdrwiam!

pierdolnięty zawsze usmiechnięty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Tomek Biegaj
(TomekBiegaj)
Wiking
Widzę, że nieźle wam się tam nudzi skoro wchodzicie w tematy które kompletnie was nie obchodzą i je trolujecie i obdarowujecie jakimiś hejterskimi tekstami. Klasa Panowie!!! Smutne to ale prawdziwe!!! Mam nadzieję, że jest tam ktoś kto za czasów studenckich chciał zobaczyc i przeżyc jak najwiecej i mnie rozumie.

z góry dzieki a hejterom, trolom i innym smutnym ludziom z góry dziekuje za zainteresowanie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
311 Postów
pie knis
(pieknis)
Stały Bywalec
Daj znac,jak sie spalo - w lesie !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok