Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Anna B Marcin Barwicki Janek Kos (2944 niezalogowanych)
7 Postów
tomek kowal
(rebol)
Wiking
swiezak-swiezak od 2 dni w Alesund i na razie 4k na wydanie to nie mam, a musze sie jakos przemieszczac z A do B, gdybym mial siano to bym tuaj Wam dupy nie zawracal,
dzieki za wszystkie posty, szczegolnie 4altee - za przewodnik jak kupowac uzywany rower

ps wciaz nie moge znalezc niczego lepszego w mojej okolicy od tej Biltemy..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Janusz Ziolkowski
(janekziolko)
Nowicjusz
Możesz na policji zapytać czy robią aukcje znalezionych rowerów.
Spróbuj też:
www.friflyt.no/Bruktmarked/Sykkel

Rower najlepiej z Polski przytargać. Tutaj dobre rowerki są dość drogie. Niestety jest duża szansa, że sprzęt wróci do kraju, ale już bez właściciela... Dobrą kłódkę sobie załatw.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Janusz Ziolkowski
(janekziolko)
Nowicjusz
Będzie aukcja pojutrze:
Hittegodsauksjon i Ålesund 18. april

Politiet holder auksjon over sykler og noen små plastbåter/joller torsdag 18.4. kl 10.

Auksjonen holdes i innegjerdet område på motsatt side av Falck/Shell bensinstasjon på Lerstad.

Auksjonen starter kl 10.00, med visning av sykler fra kl 09.30 på samme sted. Kun kontant betaling på stedet, før kjøper får ta med seg sin nye sykkel.

Mange kan gjøre et kupp på auksjoner, og få en rimelig og bra sykkel. Noen kjøper sykler til bruk ved hytten eller campingvognen.

Den som har mistet sin sykkel for mer enn 3 mnd. siden, og ikke har funnet den igjen kan ta kontakt for å sjekke om deres sykkel kan være blant de som skal selges. Bekreftelse på eierforhold, rammenummer eller anmeldelse må dokumenteres.

Nærmere opplysninger vil bli gitt ved henvendelse til: Namsmannen i Ålesund, tlf. 02800.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
tomek kowal
(rebol)
Wiking
dzieki janekziolklo, juz sobie poradzilem, a na aukcje sie przejde/przejade z czystej ciekawosci, jest bardzo blisko mnie)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok