Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

MONTER MEBLI czy ciężko w tej branży o pracę - Norwegia

Czytali temat:
Janusz Glinka ADRIAN ADRIAN anna *** Tomasz Smolewski DaroPandoora Petardo (1998 niezalogowanych)
5 Postów
Rafał aaa
(xxxanonimxxx)
Wiking
Witam czy ktoś zna jakieś firmy Polskie, Norweskie które zajmuja sie montażem mebli Oslo, Drammen i okolice??? jakieś namiary? Od stycznia planuję zamieszkać w Drammen mam kilkuletnie doświadczenie w tej branży i chciałem zapytać czy cieżko w tym fachu o pracę. Może ktoś pracuje w takiej firmie i wypowie się coś na ten temat???
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
xxxanonimxxx napisał:
Witam czy ktoś zna jakieś firmy Polskie, Norweskie które zajmuja sie montażem mebli Oslo, Drammen i okolice??? jakieś namiary? Od stycznia planuję zamieszkać w Drammen mam kilkuletnie doświadczenie w tej branży i chciałem zapytać czy cieżko w tym fachu o pracę. Może ktoś pracuje w takiej firmie i wypowie się coś na ten temat???
Pozdrawiam
nie masz szans. Nawet w polskiej firmie sam j.polski nie wystarczy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Rafał aaa
(xxxanonimxxx)
Wiking
wiem że nadeszły takie czasy że tam bez norweskiego teraz ani rusz... i poczatki cieżkie... ale chodzi mi o to czy w tej branży ogólnie coś tam się dzieje??? gdy bym znał jakieś podstawy czy są jakieś szanse na tego typu prace?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
xxxanonimxxx napisał:
wiem że nadeszły takie czasy że tam bez norweskiego teraz ani rusz... i poczatki cieżkie... ale chodzi mi o to czy w tej branży ogólnie coś tam się dzieje??? gdy bym znał jakieś podstawy czy są jakieś szanse na tego typu prace?pewnie że sie dzieje, ale to że poznasz podstawy norw. mało ci pomoże, musisz potrafic sie dogadac w pracy czasami wystarczy angielski na początek. Proponowałbym uderzyć na początek do Adecco
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok