Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Instrumentaliści! - Norwegia

Czytali temat:
anna js Leszek G Wojciech. (1267 niezalogowanych)
1 Post
Jakub Bielawski
(Taiatari)
Wiking
Cześć,

Czy ktoś w okolicach Asker(Ew. Oslo) nie miałby ochoty trochę pograć razem?

Jestem Gitarzystą i szukam kogoś z kim mógłbym trochę pograć, dobrze gdyby miał też jakieś warunki do grania czy znał jakieś miejsce w którym bez problemu można troszkę "pobrzdękać".
Jedynym problemem jest to, że mam swoją gitarę i multiefekt ale nie mam wzmacniacza (ciężko by to było spakować w samolot).

Proszę o kontakt w temacie lub przez maila bądź PM
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Sylwester Witkowski
(SylwesterWitkowski1)
Wiking
Fakt można. Tylko nie ma gdzie właśnie. Trochę pukałem na perkusji w PL ale niestety na razie nie mam tu sprzętu. Ale w razie czego do Asker mam niedaleko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Marcin Dymek
(dymol76)
Wiking
Hej. Ja mam miejsce sprzet i instrummenty. Jesli jest ktos zainteresowany to zapraszam. Mieszkam w Drammen. Bardzo rzadko jestem na forum wiec lepiej dzwonic pod 96667689
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty
adrian c.
(kudlatyy)
Nowicjusz
kolega Sylwester pisze ze pogralby a nie ma gdzie. To ja mam propozycje. Wraz z zespolem szukamy sali prob w Oslo, jest kilka propozycji ale koszty jak dla nas za duze i szukamy kogos do podzialu. Za wynajem trzeba zaplacic ok 230 nok za m2. Przy powiedzmy ok 25 m2 to koszt rzedu 6000nok za miesiac. Sam najemca mowi ze nie interesuje go ile osob bedzie ta sale wynajmowalo wiec w dzielac koszty na dwa sklady to juz tylko 3000nok za mc. Sala do dyspozycji bez ograniczen wiec nie ma problemu z dopasowaniem sie co do terminu prob.

co Wy na to?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok