Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

maraton bergen - Norwegia

Czytali temat:
(754 niezalogowanych)
22 Posty
marcin sz
(kaacpeer)
Wiking
hej;
czy ktos bierze udzial w sobotnim martatonie?? jesli ktos sie zdecydowal na dlugi dystans to piszcie. pzdr i dozobaczenia na starcie.
maricn
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Tomasz Zabielski
(tutomash2)
Wiking
hej gdzie można dowiedzieć się na temat imprez biegowych w Rogaland czy tez w Norge ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty

(GrzegorzBoruszewski)
Wiking
Podpisuję się pod pytaniem.
A do biegaczy - jak często trenujecie? Przygotowujecie się do jakichś konkretnych imprez? Z jakich aplikacji/urządzeń pomiarowych korzystacie w trakcie treningu?
Ja mam zainstalowane endomondo - www.endomondo.com.
Trenuję 5 razy w tygodniu choć akurat teraz odpoczywam z powodu kontuzji kolana. Szykuję się do Poznań Maraton 2013. W tamtym roku udało mi się tam wykręcić życiówkę 3:18.
Pozdrawiam!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
marcin sz
(kaacpeer)
Wiking
ja korzystam z tej strony: www.kondis.no/
jesli chodzi o biegi to raczej rekreacyjnie, biegam obecnie 3 dni w tygodniu...
pozdrawiam
marcin
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Tomasz Zabielski
(tutomash2)
Wiking
podobnie jak marcin begam bardziej rekreacyjnie niż wyczynowo, kilka razy w tygodniu.
Korzystam z aplikacji Sport Tracer, jestem z niej bardzo zadowolony, choć czasami się zawiesza, ale to nie przeszkadza, jest super. Narazie brałem udział w biegach na orientację, fajna zabawa, bo oprócz szybkości trzeba wykazać się orientacją w terenie i widzieć, gdzie jest północ.
Ostanie zawody całkiem ładnie przebiegłem, ale niestety dyskwalifikacja bo nie ten punkt co trzeba, no tak czasami bywa. Średnio biegam tak 8-10 km czasami krótsze okresy, ale to po dłuższych przerwach najwięcej przebiegłem 22 km, ale pewnie jak bym się uparł to mogę więcej.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok