Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Grzegorz Tabor Arkadiusz Milewczyk (3243 niezalogowanych)
6 Postów
Bartek Michalski
(Bartolinio1987)
Wiking
Hej

Trenuje z druga druzyna, bo na codzienne treningi nie mam czasu niestety.
Maja 2 druzyny meskie : elitteserie i 1. division, a reszta to duzyny zenskie.
Z checia bym z Toba sie wybral na trening, ale mam chwilowa przerwe w treningach, ale postaram sie to rozwazyc i pojsc delikatnie sie poruszac Nie, nie gram jeszcze w lidze,sa problemy z moja licencja i strasznie dlugo to juz trwa. Dobrze wyczytales, co do dni i godzin treningow, wiec z Twoim norweskim nie jest najgorzej Daj znac kiedy bedziesz chcial sie wybrac, a ja zobacze co da sie zrobic. Btw, gdzie mieszkasz?
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Tim Po
(Pepes)
Wiking
Witam
Mieszkam na Madla a dokładniej na ul.Bråde).Na trening chciabym podejsc najbliższy wtorek.JAk nie dasz rady(dzięki za chęci) to sam się wybiore.Moze najpierw jakiegos maila do trenera bym napisał(nie sprawdzałem jeszcze czy jest mail do niego na stronce) chyba ze Ty dysponujesz...
Napisał byś mi adres gdzie dokładnie trenują?
pozdrawiam
Tomek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Bartek Michalski
(Bartolinio1987)
Wiking
Witam,
Masz tutaj maila do trenera : tor-ragnar.gilje@gjensidige.no . Nie znam adresu hali , poprostu wiem jak tam dojechac zapytasz sie kogokolwiek o randaberghallen i z pewnoscia Cie pokieruja. Odpadam w ten wtorek niestety. Mam nadzieje,ze podzielisz sie wrazeniami po treningu i, ze spotkamy sie jak juz wroce do zdrowia.
Powodzenia i pozdrawiam,
Bartek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
andy 20
(andy20)
Wiking
Ktoś trenuje siatkówke z terenu Oslo??
Jeśli tak to prosze o kontakt. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Przemek J.
(Przemus7)
Wiking
siema.
Jeśli dalej aktualne to ja bym był chętny , przyjeżdżam z Rzeszowa do Stavanger na ferie zimowe (07-22.02.2013r) byłbym chętny , oczywiście okolice Stavanger .poZDRo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok