Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

czy są polscy muzycy w norwegi ? - Norwegia

Czytali temat:
MIROSLAW WANGLER Piotr Piecka Tomasz 803 Pawel Schab Gabba Albert BWP Lunatyk (2525 niezalogowanych)
10 Postów
Andrzej Talar
(Andrzej505)
Wiking
Szukam muzyków na terenie norwegi chciałbym pograć troche dobrą muzykę
grałem ostatnie lata solo w pubie i z norwegami ale to były aranzowane koncerty przeważnie prywatne.

Czy można zapomnieć że się gra i spiewa ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(sih87)
Maniak
Muzycy są, ale chyba się muszą bardzo ukrywać. Ja szukam w okolicach Stavanger od dłuższego czasu. Niestety z marnym skutkiem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Wiking
Witam muzykantów Gram na gitarze i trochę na basie, instrumenty, wzmacniacze mam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Wiking
znam jednego w Hamar ..bardzo dobry muzyk ...troche juz norweski bardziej niz polski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(sih87)
Maniak
Powoli sie ujawniamy Super! Moze by zalozyc zespol w Stavanger? Mam mozliwosc zorganizowania salki na proby.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów

(player)
Wiking
skoro mowa o śpiewaniu i graniu, to czy wie ktoś gdzie można się zapisac albo do kogo sie odezwac w sprawie lekcji śpiewu?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(sih87)
Maniak
Podejrzewam, że w każdym Kulrturhusie można się uczyć śpiewać. Tak przynajmniej jest w okolicach Stavanger i Sandnes. Ja uczę grać, ale nauki śpiewu boję się podjąć
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów

(player)
Wiking
heheh dzięki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(sih87)
Maniak
Nie ma za co jak coś, mogę nauczyć grać na gitarze, pianinie bądź saksofonie/klarnecie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
88 Postów
Pawel x
(MikeP)
Początkujący
Ja gram obecnie na gitarze akustycznej, elekrtyczna dotrze pewnie niebawem, kiedys pytalem na forum, jakos nie wiele ludzi sie odezwalo z Oslo i okolic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok