Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

siatkówka - Norwegia

Czytali temat:
Grzegorz Tabor Arkadiusz Milewczyk (3241 niezalogowanych)
44 Posty
Nowicjusz
hej ja jestem chętna .czy dalej aktualne?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Bartek Michalski
(Bartolinio1987)
Wiking
Witam, znajde kogos kto trenuje siatkowke? gdzie? w ktorej dywizji? jak dlugo? pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Tim Po
(Pepes)
Wiking
Witka
Ja szukam jakiejś ekipy siatkarskiej.mieszkam w stavanger.kto jest chętny.skąd jesteś...
Może jakieś miksty.daj znać czem prędzej.pozdrawiam.pilary
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów
Marcin l
(marcinno)
Nowicjusz
dalej aktualne ? pograłbym troche
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Bartek Michalski
(Bartolinio1987)
Wiking
Hej. mieszkam w okolicach stavanger. jest tutaj sporo druzyn, gdzie moglbys z pewnoscia sie odnalezc. Ja trenuje w randabergu, jest to naprawde przyjemny klub pod wzgledem poziomu jak i zaplecza. Wiecej szczegolow mozna obgadac przy piwku Pozdrawiam Bartek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Nowicjusz
A jest tu może ktoś z okolic Oslo Nitedal Strommen Lillestrom itp? w naszych okolicach nic się nie dzieje?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Tim Po
(Pepes)
Wiking
Wit
Czy jest szansa żeby wpasc do Was na trening?.Jeżeli tak to kiedy,gdzie i o której macie najbliższy trening.....Generalnie mam pojęcie o siatkówce.Byłem kiedyś atakującym.
Dzięki za info.
Pozdrawiam
Tomek
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Bartek Michalski
(Bartolinio1987)
Wiking
Czesc
Pewnie,mozesz wpasc jesli tylko chcesz, treningi sa codziennie dla elity i dwa razy w tygodniu dla II zespolu. To sa rozne godziny, wiec napisz jaki dzien Cie interesuje i ktora druzyna. Masz tutaj stronke, to sobie zerknij www.randaberg.net/
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Tim Po
(Pepes)
Wiking
Cześć
Z tego co zrozumiałem ze strony którą mi wysłałeś to druga drużyna ma treningi we wtorki i w czwartki o 20:30Pierwsza drużyna nie wiem,ale na pierwszą narazie się nie targnę
Nie ukrywam że wolałbym na początku pójść razem z Tobą(skoro już Ciebie tam znają).Jeżeli jest to możliwe. Po drugie mój Norweski jest mniej niz "bare lit"
Jeżeli chodzisz na treningi z Elit grupą to mi to również nie przeszkadza(wstydu nie przyniosę)
Nie znam adresu pod którym odbywają sie treningi(nawigacja trafi)
Dzięki
Pozdrawiam
Tomek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Tim Po
(Pepes)
Wiking
...to znowu ja
Wyczytałem kiedy Elita ma treningiPo drugie chyba mają trzy drużyny w Elitlig, 1.division i 3.Devisjon...
Chyba że coś nie tak zrozumiałem....
Czy Ty grasz z nimi w lidze?
pozdrawiam
Tomek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok