Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

rozrywka i nauka dla dziecka - Norwegia

Czytali temat:
(519 niezalogowanych)
2 Posty
Kasia W.
(kaaszka)
Wiking
Witam,

wiem, że wakacje w pełni, ale już teraz poszukuję zajęć sportowych bądź muzycznych dla mojego trzyletniego syna. Czekamy na miejsce w przedszkolu, mamy dużo wolnego czasu i chęci, aby spędzać ciekawie czas i przy okazji czegoś się nauczyć. Jeśli macie jakieś namiary na szkółki sportowe dla takich małych chłopców, kursy nauki gry na instrumencie, to proszę o kontakt. Wielkie dzięki!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
140 Postów
Viola Bacz
(Silesia)
Stały Bywalec
Polecałabym stadninę koni na Furuset. Mają te małe koniki, zapomniałam jaka to rasa. Dziecko będzie miało frajdę jeżdżąc i obcując ze zwierzątkami, a wielka przyjemność i dla całej rodziny. .

Kursy gry na gitarze dla brzdąców to może i zorganizujemy, ale dopiero w nowym roku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
silesia kaaszka raczej bedzie miala daleko z bergen do oslo
wprawdzie nie okreslila swego miejsca pobytu ale watek jest na forum bergen, wiec mozna zalozyc, ze tam mieszka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
140 Postów
Viola Bacz
(Silesia)
Stały Bywalec
no masz ty, ślepota ze mnie jedna, wredna, hahahahaaaa.. Ale w Bergen pewnie konika jakiegoś tez da sie upolować
No nic, chyba pora spać... Przepraszam i pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Ania Rojek
(ania24_2005)
Wiking
Cześć

W Garnes jest stadnina koni.Za 10kr dziecko może przejechać się na koniku lub w bryczce.
Dodatkowo jest tam mnóstwo zwierzątek do pooglądania w zagrodach wiec dzieci będa miały frajde.

W zeszłym roku chodziliśmy na taką salke rekracyjna dla dzieciaków NHH na Sandviken koło Spara(w szkole po prawej stronie).Tam od 10-13 w niedziele mogły dowoli wyszaleć sie na rolkach,rowerach,pograć w piłkę czy poskakać na dmuchanej trampolinie.Wszystko było gratis.

Polecam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów
Ania M.
(Ania24)
Nowicjusz
Witam

Aniu24_2005 a gdzie dokładnie jest ta stadnina w Garnes??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Anna S
(czorcik)
Wiking
jezeli chodzi o polowanie na konika w Bergen to moze sie okazac łatwiejsze niz sie wydaje
mam swoje cztery kopyta jest to 7-letnia sliczna kobylka :] trzymam ja w malej przytulnej stajni na Fyllingsdalen, gdzie jest jeszcze kilka przesympatycznych kopytnych
co prawda dla trzylatka jeszcze troche za wczesnie na nauke jazdy konnej, ale taki maluszek bedzie nawet miec frajde z samego siedzenia na koniu, wiec zapraszam w odwiedziny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Kasia W.
(kaaszka)
Wiking
Wielkie dzięki za odpowiedzi. Z koników z pewnością skorzystamy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok