Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

jak robic przelewy zagraniczne w SPARE BANK1 - Norwegia

Czytali temat:
kajak Ż Patryk Oleszek maniekwilk kaaruzela (3887 niezalogowanych)
2 Posty
Magda Dujas
(azabamaloki)
Wiking
Witam!
Czy ktos potrafi robic przelewy w nowym systemie w spare banku! Juz kiedys robilem przelewy i nie bylo problemu bo kierowalem sie ta instrukcja! do wgladu na linku ponizej

www.forumnorwegia.net/viewtopic.php?t=15238&highlight=

wszystko czarno na bialym bylo i jasne.
Terza mam problem bo w poczatkowym punkcie nie mam juz obcji przelewu zagranicznego i opcje na stronie sie pozmienialy! link do wgladu
www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ba7bf0a3e08fe271.html

Jak mam to zrobic??? pomocy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-10  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Mefistofeles)
Wiking
Najlepeij bedzie jak zamiast w zakladke postkasse , ktorej fotke wrzuciles, wejdziesz w zakladke betaling (niestety nie moge sprawdzic opcji w niej, bo nie widze , a w "betaling" musi byc opcja "betaling utland" i mozesz przeslac pieniadze np. na polskie konto postepujac wedlug instrukcji.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Magda Dujas
(azabamaloki)
Wiking
Jestem w betaling utland
www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8a8e358d471d7b62.html
Wciskam i wyskakuje mi to
www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/697d9209d3e23b61.html
tu juz nie wiem co i jak ;/

jak nacisne na tilkontonr iban to pokazuje mi to
www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cce759e9b9240141.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Mefistofeles)
Wiking
No i wlasnie po nacisnieciu "til konto nr IBAN" czyli ten ostatni obrazek - wypelniasz rubryki. Nie wiem czy wiesz co to jest iban, to sa litery PL przed numerem konta (akurat polskiego) a swift to jest kod banku , kilka liter np PPLHDP, zalezy od banku. Na prawde nie wiem juz czego nie wiesz, nie rozumiesz slow? Wypelniac trzeba tylko rubryki z gwiazdkami, pozostale nie sa obowiazkowe. Jak cos to pisz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok