Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Ostrzegam przed wynajęciem mieszkania/BERGEN!!! - Norwegia

Czytali temat:
Natalia 2020 (444 niezalogowanych)
5 Postów
xxx xxxx
(xvxv)
Wiking
Ostrzegam przed wynajęciem mieszkania na Hardangerveien 268 / Bergen.
Stanowczo bardzo nieuczciwy wynajmujący! Można zapomnieć o odzyskaniu wpłaconego depozytu, wymyśla bzdurne wymówki byle tylko nie wypłacić kasy. Po kilku miesiącach nieoczekiwane wypowiedzenie z wynajem mieszkania bo NP. NIE PODOBAŁO SIĘ JAK KTOŚ SPRZĄTAŁ dom. Problemy z przechowywaniem dodatkowych przedmiotów, wynajmujący nie życzy sobie zagracania jego domu czy podwórka. W domu zimno.
Radze dwa razy zastanowić się nim wynajmiecie pokój u tego Pana!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Śnieżka B
(sniezka24)
Wiking
Mieszkałem u wspomnianego jegomościa i również nie odzyskałem depozytu (4000 nok) przez jego wymysły.
Zdecydowanie nie polecam wynajmu u Tomasza M. i ostrzegam przed nim. Oszust i krętacz !!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
sniezka24 napisał:
Mieszkałem u wspomnianego jegomościa i również nie odzyskałem depozytu (4000 nok) przez jego wymysły.
Zdecydowanie nie polecam wynajmu u Tomasza M. i ostrzegam przed nim. Oszust i krętacz !!
a dlaczego nie wpłaciliście pieniędzy na konto w banku?oszust i krętacz a Ty dałaś się przerobić jak frajer

ToTEN? czy to nie ten? [/img]
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok