Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Rodzinne - Norwegia

11 Postów
Leszek Jac...ski
(Lechu06)
Wiking
Witam ! Nie wchodziłem nigdy tu na strone i nie wiem czy to dotrze do kogoś.Mam taki prolem,byłem w NO ale już nie jestem a cały czas mi płacą rodzinne 970 NOK.Jak to wstrzymać,gdzie napisać itd.Mogą płacić tylko żeby nie trzeba było zwracać . Pozdrawiam!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów
kamil stoch
(Glad3)
Początkujący
Problem w tym ze zwracać własnie bedzie trzeba ! To twoim obowiązkiem było zgłosic że juz tu nie będziesz pracował po pierwsze a po drugie jeśli mieszkała zona z dziećmi w Polsce to pewnie i ty co rok musiałes przedstawiać w NAV dokumenty ze dany pracodawca przedłużył ci umowę lub samo dostarczenie odcinków wypłaty ze dalej przebywasz w Norwegi Myslę ze masz problem a najlepiej zlec to jakiejś firmie która zajmuję sie np rachunkowością ,podatkami i sprawami urzedowymi a jest tu kilka takich !!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów
kamil stoch
(Glad3)
Początkujący
Jeszcze ci powiem ze jak zadzwonisz na główną infolinie NAV TO jest tam polka która zajmuję sie właśnie swiadczeniami Rodzinnymi a nr to 55 55 33 33 POPROŚ ZASIŁKI RODZINNE I PANI PRZEŁĄCZY !! POWODZENIA !
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Leszek Jac...ski
(Lechu06)
Wiking
OK ! Dzięki Ci,że dostałem odpowiedż na pytanie moje.Jest kilka firm mówisz ,które by się tym zajęły,pomogły mi w tym-czy mogłabyś dać jakieś namiary na choćby jedną.Nie chcę zbyt wiele chyba od Ciebie jesli nie znasz żadnego adresu niema problemu. Dzięki za odpowiedż . Leszek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Leszek Jac...ski
(Lechu06)
Wiking
Dzięki będę próbował się dodzwonić . Pozdrawiam !!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów
kamil stoch
(Glad3)
Początkujący
www.mojanorwegia.pl/centrum.html NA PEWNO MOŻESZ UZYSKAĆ TU POMOC
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Leszek Jac...ski
(Lechu06)
Wiking
To,że będę zwracał to się domyślałem tylko za jaki okres mnie ciekawi...te korony nie wydaję,mam jena koncie. Pracowałem dwa lata 2007-2009 potam dwa lata pobierałem zasiłek z NAV-u2009-2011 -poszukując pracy,no i lipa nie znalazłem.rejestrowałem się co dwa tygodnie w NAV-ie jako poszukujący pracy do jesieni 2012. No i myślę,że od tego momentu gdy zakończyłem się rejestrować powinienem tylko za ten okres oddać ..... oby. Ale to tak na marginesie. Dzięki za pomoc !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Wiking
Witam!!!
Prosze o pomoc, gdzie znalezc do wydrukowania dokumenty do zasilku rodzinnego, i czy sklada sie je w navie odpowiednim do miejsc zamieszkania np. jezeli mieszkam w Nestun to musze zlozyc dokumenty w navie w Nestun czy moge w Bergen. Dziekuje za podpowiedzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
woj1111 napisał:
Witam!!!
Prosze o pomoc, gdzie znalezc do wydrukowania dokumenty do zasilku rodzinnego, i czy sklada sie je w navie odpowiednim do miejsc zamieszkania np. jezeli mieszkam w Nestun to musze zlozyc dokumenty w navie w Nestun czy moge w Bergen. Dziekuje za podpowiedzi

www.nav.no/skjema/Skjemaer/Privatpersoner/Skjemaveileder11/SkjemaveilederPrivatperson?key=312707&languagecode=53
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Wiking
BARDZO DZIEKUJE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok