Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Przewóz Osób, Paczki Polska-Norwegia-Polska tomas tomas Mariusz Mazurek George252 Dariusz21 (3781 niezalogowanych)
2 Posty
Rysiek Kaliszewsi
(rysiek07071989)
Wiking
oitam chłopaki mam takie pytanki czy prawo o zalkasie poruszania sie na Polskich blachcach obejmuje także motocykle czy tylko auta bo widze ze chyba na pl- kach jezdzicie?????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów

(potfur)
Nowicjusz
zastanawialem sie nad wyjazdem do polski na moto , no i w zwiazku z tym mam pytanie do tych , ktorzy zrobili te trase.
jak to jest? lecicie cala trase na jeden raz czy na np. rozbijacie na 2 dni, itd, itp
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Radeusz S
(gustaw78)
Wiking
To wszystko zalezy od tego jak sie czujesz czy bedziesz sie czul w danym dniu.Ja zrobilem ta trase na strzala.Z Ystad do Bergen zajelo mi to 20 h gdzie ostatnie 200km bylo w deszczu non-stop .Wiadomo inaczej autem a inaczej moto, wiecej odpoczynkow - przystankow.Wydaje mi sie ze nie ma co sie spieszyc i jezeli jest mozliwosc tzn czas nie goni to lepiej gdzies sie zatrzymac np na maly komarunek.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Początkujący
oitam chłopaki mam takie pytanki czy prawo o zalkasie poruszania sie na Polskich blachcach obejmuje także motocykle czy tylko auta bo widze ze chyba na pl- kach jezdzicie?????

- Wszelkie prawa związane z pojazdami (czyt. i zakazami), obowiązują też motocykle. Wiem to z pierwszej ręki, bo kilka dni temu byłem w Toll Customs, o przedłużenie właśnie dla mojego GSX-R'a.
- Szkoda że Bergen jest tak daleko od Drammen.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów

(potfur)
Nowicjusz
jutro tj. w sobote 11/6 ma byc dobra pogoda wiec moze wieczorem gdzies sie spotkamy?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Radeusz S
(gustaw78)
Wiking
Z miła checia lecz ja bede latal od rana a wieczorem mam impreze pozegnalna z pracy wiec raczej tam pojde ......jezeli nie uda nam sie spotkac jutro to o ile pogoda dopisze moze w niedziele badz w poniedzialek (wolne) ....co Ty na to?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów

(potfur)
Nowicjusz
ok. moze byc niedziela.
czasowo raczej sie dopasuje!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok