Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
Czytali temat:
Przewóz Osób, Paczki Polska-Norwegia-Polska tomas tomas Mariusz Mazurek George252 Dariusz21 (3781 niezalogowanych)
57 Postów

(potfur)
Nowicjusz
wlasnie wrocilem z komina, pogoda calkiem dobra wiec bylo git!
myslalem zrobic sobie jutro wypad do Stavanger tylko nie wiem czy jest sens!
hmm... zobaczymy!
jest tam dobra kawa?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Radeusz S
(gustaw78)
Wiking
Hej "Potfur". Nie lepiej krecic sie wokol komina razem a nie osobno?.....wydaje mi sie ze razem zawsze razniej. Dzis tez sie krecilem tu i tam bo pogoda jak narazie sprzyja i oby tak pozostalo . Pozdrawiam wszytkich motórzystów.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów

(potfur)
Nowicjusz
gustaw78 napisał:
Nie lepiej krecic sie wokol komina razem a nie osobno?
pewnie ze mozna razem! tylko ze ja juz tak mam ze wole sam... jak sie ktos dolaczy to tez nie odmowie!
dzisiaj z Voss do samego Bergen doczepilem sie do kolumny motocykli policyjnych i calkiem fajnie mi sie z nimi jechalo...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Radeusz S
(gustaw78)
Wiking
No to jak chcesz......jezeli sie upierasz przy samotnym kreceniu sie to ok. Ja jestem otwarty na propozycje.....nie wiem jakie wczesniej miales przygody ze wspomnianym "słomianym zapałem" ale tak jak pisalem wczesniej.....nie przywiozlem motocykla tu po to aby patrzec na niego tylko po to zeby nim jezdzic oczywiscie o ile pogoda dopisze a znia to roznie bywa - sam wiesz jak jest. Jak cos to jutro mozemy sie spotkac......Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów

(potfur)
Nowicjusz
gdzie proponujesz spotkanie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów

(potfur)
Nowicjusz
jak napiszesz jeszcze czym jezdzisz to bede cie wypatrywal na trasie!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Radeusz S
(gustaw78)
Wiking
No coz....nie udalo nam sie spotkac ale mysle ze to nic straconego...zawsze mozemy sie umowic np w tygodniu po pracy na spotkanie a pozniej na "latanie, dzis bylo nas razem ośmiu a za niecale dwa tygodnie powiekszy nam sie o 1 a pozniej o jeszcze jednego wiec gromadka sie rozrasta. Dzis zrobilismy runde E16 przez droge nr 7 pozniej 13 przez voss i gora do E16 do Bergen. Pogoda ladna, widoki super i przy tym frajda z jazdy. Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów

(potfur)
Nowicjusz
robilem dokladnie ta sama trase tylko ze jeden dzien wczesniej. w niedziele natomiast krecilem sie w druga strone.
pogoda wrocila do normy (czyt. deszcz) wiec i z jazdy nici, chociaz ja i tak jezdze bez wzgledu na pogode!
jak ustalicie miejsce i godzine nastepnego spotkania to daj znac moze sie dolacze.
nie napisales na czym jezdzisz, jezdzicie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Radeusz S
(gustaw78)
Wiking
Ja smigam VTX-em, koledzy na R6-kach, R1, VTR, Vt i o ile dobrze kojarzę to Varadero, ma jeszcze dołączyć Bandit na dniach i cos jeszcze ale dopiero pod koniec wakacji.....Ty moze smigasz na rejstracji "SO xxxx" ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów

(potfur)
Nowicjusz
nie to nie moje...
ja latam na VT na norweskich blachach!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok