Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

praca w przedszkolu i formalności z tym związane! - Norwegia

Czytali temat:
(753 niezalogowanych)
1 Post
Anna Zagrodzka
(anna.solon)
Wiking
Witam wszystkich po raz pierwszy na obecnym forum. Mam pytanie? Jestem zainteresowana pracą w przedszkolu i zastanawiam się, jakie formalności muszę dopełnić jeżeli chodzi o potwierdzenie wykształcenia. Czy autroyzację wykształcenia muszę wcześniej zrobić czy mogę zostawić to sobie jak już bedę miała konkretną ofertę pracy? I jeszcze jedno: czy ktoś miał doświadczenia z Adecco jeżeli chodzi o aplikację na stanowisko nauczyciela wychowania przedszkolnego, bo zastanawiam się czy na własną rękę szukać pracy czy zaufać właśnie tej firmie? Z góry dziękuję za dopowiedź.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
antonia antosik
(Antonia30)
Wiking
a znasz jezyk norweski? jesli znasz jezyk to aplikuj sama. mniej dokumenty tlumaczona przez przysdieglego na jezyk angielksi, jeden egzemplarz wyslij odrazu do nokaut, a z reszte beirz na rozmowy rekrutacyjne bezposrednio do przedszkoli.
jak znasz jezyk komunikatywnie to niepotrzebna ci zadna firma pozredniczaca, szukaj az znajdziesz sama powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok