Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Zakupy w Svinesund - Norwegia

Czytali temat:
1 Post

(zywiolek3)
Wiking
Witam wszystkich forumowiczów, jestem świezaczkiem zarówno na forum jak i w norwegii poniewaz jestem tutaj miesiac i chcialabym sie dowiedziec czy w Svinesund sa jakies markety czynne w soboty i niedziele moze ktos juz byl i wie do ktorej godziny np i jakie sa otwarte albo czy jest jakas stronka o tym , bardzo prosze o odpowiedz wiecie chcialam zrobic wieksze zakupy na swieta.Pozdrawiam serdecznie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów
krzysztof paradoks
(paradoks)
Nowicjusz
FAJER napisał:
Witam wszystkich forumowiczów, jestem świezaczkiem zarówno na forum jak i w norwegii poniewaz jestem tutaj miesiac i chcialabym sie dowiedziec czy w Svinesund sa jakies markety czynne w soboty i niedziele moze ktos juz byl i wie do ktorej godziny np i jakie sa otwarte albo czy jest jakas stronka o tym , bardzo prosze o odpowiedz wiecie chcialam zrobic wieksze zakupy na swieta.Pozdrawiam serdecznie

Jasne wpisz w google i wszystko wiesz. Markety sa czynne codziennie do pozna wiec spoko,wal smialo. Kapusta kiszona,ogorki z Polski ,wedliny og mye mye mer!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(zywiolek3)
Wiking
Wielkie dzieki paradoks za odpowiedz a czy orientujesz sie moze czy dostałabym tam ser biały
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów
krzysztof paradoks
(paradoks)
Nowicjusz
Czyli twarog? Tak dostaniesz chodz szweckiej masci.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok