Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

czy ktoś poda mi te firmy - Norwegia

Czytali temat:
(252 niezalogowanych)
27 Postów
marzena grzegorczyk
(mania1233)
Wiking
Ostatnio na forum w Oslo była dość ostra dyskusja na temat pracy , jedna z dziewcząt jej szukała .Padły tam 2 firmy ktoś podał na nie namiary jedna to na pewno prowadzona przez jakąś Karolinę co o jej nazwisko później była ostra wymiana zdań . Miała prawdopodobnie niemieckie nazwisko ,ale co niektórzy twierdzili że żydowskie . Druga firma to był podany jakiś polak którego nazwiska nie pamiętam. Czy ta osoba która wrzuciła kontakt do tych osób może zrobić to jeszcze raz bardzo mi zależy szukam pracy i chciałabym tam zadzwonić . Proszę może ktoś mi to prześle może być jako i prywatna wiadomość. Wiem że ten temat został usunięty chyba z powodu przekleństw które tam padły . proszę osobę która wrzuciła tamtej dziewczynie namiary na te 2 firmy jeżeli może niech prześle mi .
dziękuje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
211 Postów

(mari66)
Stały Bywalec
sa przyjecia w macdonaldzie na sandvice w oslo biora wszystkich jak leci poszukaj na necie zawsze to jakis start
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok