Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

jakies pomysły? - Norwegia

Czytali temat:
(376 niezalogowanych)
180 Postów
ruda lisica
(wiewióra)
Stały Bywalec
hej ludziki czy ktoś może mi podsunąć pomysł na jakąś wycieczke gdzieś niedaleko Oslo?córka mi sie w domciu nudzi i gdzies bym sie z nią wybrała tak na cały dzień. macie jakies pomysły?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
wiewióra napisał:
hej ludziki czy ktoś może mi podsunąć pomysł na jakąś wycieczke gdzieś niedaleko Oslo?córka mi sie w domciu nudzi i gdzies bym sie z nią wybrała tak na cały dzień. macie jakies pomysły?

Tusenfryd PZDR
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
180 Postów
ruda lisica
(wiewióra)
Stały Bywalec
Sethur drogi !dzieki za podpowiedz była tam w zaszlym tygodniu.takiej15latce to trudno dogodzić wiem wiem zaraz beda teksty że w tym wieku to juz coś tam cos tam.....no przeciez niepójde z nia do HRC bo i tak by jej niewpuscili.myślałam gdzieś w nature bliżej te klimaty ale dzięki
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
My ostatnio oblegamy Fornebu.
Jest sporo miejsca do spacerowania, plaża, boiska i place zabaw
Jest jeszcze Bygdoy, tam z kolei muzea, plaża, korty tenisowe.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
180 Postów
ruda lisica
(wiewióra)
Stały Bywalec
a no to juz cosik sie wykluwa ! dzieki Grześ
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(radeku)
Wiking
jak na caly dzien to moze Lillehammer, zjazd bobslejem, wejscie na skocznie K120, muzeum drogownictwa choc to bardziej dla chlopaka, choc wycieczka tunelem jest ciekawa, no i jakis park tez tam jest niedaleko toru saneczkowego, opdroz pociagiem przez Norge tez jest bardzo ciekawa, naprawde tory to nieraz przez ciekawe miejsca sa polozone, a jak nie to tez podroz pociagiem do Bø i zaliczenie parku wodnego, zjezdzalnie i atrakcje pozostawiaja niezapomniane wrazenie, nawet dla kogos jak ja w wieku grubo powyzej 15 lat powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok