Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

ABY GŁOSOWAĆ W WYBORACH W NORWEGII... - Norwegia

Czytali temat:
Agata Dymna (1000 niezalogowanych)
211 Postów

(mari66)
Stały Bywalec
Hej wiem ze nie każdy wie że można tu iść na wybory wiec tak jak obiecałam kilku z was podaje linka na strone na ktorej trzeba sie zarejestrowac aby moc isc na wybory 20 czerwca tu w oslo lub gdzies indziej w norwegii...
nawet jesli nie macie stałego zameldowania w NO to tez nie jest problem jesli posiadacie meldunek w PL

a link jest taki :

wybory.msz.gov.pl/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
mari66 napisał:
Hej wiem ze nie każdy wie że można tu iść na wybory wiec tak jak obiecałam kilku z was podaje linka na strone na ktorej trzeba sie zarejestrowac aby moc isc na wybory 20 czerwca tu w oslo lub gdzies indziej w norwegii...
nawet jesli nie macie stałego zameldowania w NO to tez nie jest problem jesli posiadacie meldunek w PL

a link jest taki :

wybory.msz.gov.pl/

Taka mloda, a taka zaangazowana. Pamietam zdjecie i jak pisalas o czym innym, ale teraz zaczyna sie to trzymac kupy..
/refleksja/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
211 Postów

(mari66)
Stały Bywalec
hehe mam to uznac za komplement(te refleksje...);p
wiem ze duzo osob nie wie co i jak z głosowaniem za granica wiec skoro mam informacje ,to czemu sie z innymi nie podzielic..
a wracajac do refleksji... to zyje nadzieja ze jak ci polacy ktorzy mieli mozliwosc zobaczyc w innych krajach jakie sa mozliwosci do zycia itd to moze cos sie zmieni za nascie lat i u nas w kraju za ktorym napewno kazdy teskni... dlatego jak moge to pomagam..
pozdrawiam
i dzieki za refleksje heheheh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok