Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Mateusz Bielaj Eve77 Sebadzidek (8166 niezalogowanych)
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
Dla mnie też bombaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(wioskowyglupek)
Wiking
Nie wiem, czy slyszeliscie juz o tym popularnym sitcomie. Popularnym jak popularnym, ale przynajmniej w mojej miejscowosci nadaja to na kanalow wiekszosci. Trochem wkurzony, bo chcialbym popatrzec tez na inne produkcje, tym bardziej, ze place.
No wiec fabula bardzo zagmatwana, ale jak na sitcom przystalo wszyscy sie jednoczesnie smieja, a jak sie nie smieja, to przynajmniej smieje sie jego tytulowy bohater o imieniu...(tylko sie nie przerazajcie) - "Bad Harry". Opowiesc jest oczywiscie komediowa, zeby przykuwal widownie. Nadali 1614 odcinkow, ale jak wiem z dobrze poinformowanych zrodel to juz jest koniec. Brakuje koncepcji i pomyslow. A widz placi i wymaga, wiadomo. Ze swej strony chcialbym niejako jako recenzje dorzucic - zobaczymy jak bedzie, bo z ta telewizja to wiadomo jak jest - nigdy nie jest wiadomo. Bo jesli to juz jest koniec to gdzie u licha byl poczatek???
Z poszanowaniem:
Widz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
twój odcinek jest dopiero 43 a już jest cienki . jak dojdziesz do 100 nas zanudzisz .
jak chcesz oglądać inny serial to dociśnij sobie ten pedalski krawat i zmień kanał .
z poszanowaniem
........reżyser
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
290 Postów

(agnieszkaj81)
Stały Bywalec
wioskowyglupek napisał:
Nie wiem, czy slyszeliscie juz o tym popularnym sitcomie. Popularnym jak popularnym, ale przynajmniej w mojej miejscowosci nadaja to na kanalow wiekszosci. Trochem wkurzony, bo chcialbym popatrzec tez na inne produkcje, tym bardziej, ze place.
No wiec fabula bardzo zagmatwana, ale jak na sitcom przystalo wszyscy sie jednoczesnie smieja, a jak sie nie smieja, to przynajmniej smieje sie jego tytulowy bohater o imieniu...(tylko sie nie przerazajcie) - "Bad Harry". Opowiesc jest oczywiscie komediowa, zeby przykuwal widownie. Nadali 1614 odcinkow, ale jak wiem z dobrze poinformowanych zrodel to juz jest koniec. Brakuje koncepcji i pomyslow. A widz placi i wymaga, wiadomo. Ze swej strony chcialbym niejako jako recenzje dorzucic - zobaczymy jak bedzie, bo z ta telewizja to wiadomo jak jest - nigdy nie jest wiadomo. Bo jesli to juz jest koniec to gdzie u licha byl poczatek???
Z poszanowaniem:
Widz

Ale zes sie wysilil chopie. Jak zwykle najwiecej do powiedzenia ma czlowiek bez twarzy..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(wioskowyglupek)
Wiking
bad harry napisał:
twój odcinek jest dopiero 43 a już jest cienki . jak dojdziesz do 100 nas zanudzisz .
jak chcesz oglądać inny serial to dociśnij sobie ten pedalski krawat i zmień kanał .
z poszanowaniem
........reżyser

Jak przystalo na komedie, dostarczyla Panstwu wielu usmiechow. A najzabawniejsze jest to, ze widz pokierowal rezyserem))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
290 Postów

(agnieszkaj81)
Stały Bywalec
Silesia napisał:
Witajcie,
W nawiązaniu do spotkania... Informacje odnośnie lokalu podam dopiero po 7 lipca jak wróci szef z urlopu. Pozdrawiam i do "usłyszenia"

Czy to oznacza,ze zaczniemy sie uczyc dopiero w polowie lipca? Ja zaczelam juz wczoraj,zeby nie wypasc najgorzej z calej klasy. Prawde mowiac nie myslalam,ze to takie trudne....Ale nadal jestem dobrej mysli.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
To wcale Agnieszko trudne nie jest,
wystarczy tylko uszy sobie zatkać i gra muzyka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
agnieszkaj81 napisał:
Silesia napisał:
Witajcie,
W nawiązaniu do spotkania... Informacje odnośnie lokalu podam dopiero po 7 lipca jak wróci szef z urlopu. Pozdrawiam i do "usłyszenia"

Czy to oznacza,ze zaczniemy sie uczyc dopiero w polowie lipca? Ja zaczelam juz wczoraj,zeby nie wypasc najgorzej z calej klasy. Prawde mowiac nie myslalam,ze to takie trudne....Ale nadal jestem dobrej mysli.

Agnieszko nie lec tak z programem!!! Ja sie pocieszam ze z muzyki i tak zawsze przepuszczali w podstawowce wiec moze teraz tez tak bedzie!!!???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
290 Postów

(agnieszkaj81)
Stały Bywalec
Dobrze. Juz nie bede. Chociaz moim zdaniem pani profesor na sroga nie wygladala,wiec moze az tak zle nie bedzie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
140 Postów
Viola Bacz
(Silesia)
Stały Bywalec
Nieee no Kochani! Startujemy 26 czerwca. Co prawda skrzykniemy się gdzieś na świeżym powietrzu na początek, a w późniejszym terminie znajdziemy lokal. Będzie nas ciut więcej niż na spotkaniu bo zgłosiły się do mnie jeszcze nowe osoby ze szkoły. Baaa mamy nawet jakieś chętne dzieciaczki ku mej radości. Oczywiście one będą miały zajęcia w innym terminie niż dorośli. Cieszy mnie fakt tak sporego zainteresowania...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok