Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(1143 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
ON te zęby właśnie dlatego leczy , że się cudzymi zajmuje...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Olivia :)
(Olivia)
Wiking
Numer do Magdy: 96671066
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
bad harry napisał:
ja wiem że cudza najlepiej smakuje bo OBCA
ale można łatwo zęby stracić a ty podobno leczysz w polsce i słono płacisz
więc lepiej nie wybrzydzać , dać się złowić tym które poruszają się wolne po oslo

Te wolne poruszaja sie zaszybko dla mnie a i wiek moj juz podeszly jak tutaj napisano "Prochno" wiec ide na latwizne
Swoja droga jak to spiewal Rosiewicz-najwiecej witaminy maja Polskie dziewczyny-a tych wolnych juz tak wiele tutaj nie ma.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
i teraz wiadomo czemu spróchniałeś
wystarczy wejść na forum , dobrym nosem poszperać , wyszukać dodrą żonę , najlepiej kilka do wyboru , najlepiej prosto z polski ( bo te już w norge mogą być zadużo wygadane ) , wyszukać im pracę ( wystarczy na początek zasypywać ich privy linkami ) potem już wystarczy znależć im lokum ( najlepiej nie daleko od domu ) tak żeby nie mogły się spotykać ( i żeby o sobie nie wiedziały ) a po pól roku możesz już iść się oświadczać w której się zakochasz
przecież to takie proste
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
bad harry napisał:
wystarczy wejść na forum , dobrym nosem poszperać , wyszukać dodrą żonę , najlepiej kilka do wyboru , najlepiej prosto z polski ( bo te już w norge mogą być zadużo wygadane ) , wyszukać im pracę ( wystarczy na początek zasypywać ich privy linkami ) potem już wystarczy znależć im lokum ( najlepiej nie daleko od domu ) tak żeby nie mogły się spotykać ( i żeby o sobie nie wiedziały ) a po pól roku możesz już iść się oświadczać w której się zakochasz
przecież to takie proste

Harry,wypraktykowałeś to osobiscie?
Czy Twoja żona zagląda na forum?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
napisz tu podanie , obszerne cv ze zdjęciem to ci odpowiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
bad harry napisał:
napisz tu podanie , obszerne cv ze zdjęciem to ci odpowiem

nie umiem pisac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
bad harry napisał:
przecież to takie proste

Harry a czy Ty widziales w jakims profilu na necie zeby ktos byl zajety,zonaty,zamezna czy w stalym zwiazku????? Jak to powiedzial kolega -co z tego ze nie jestem w separacji ale zawsze moge byc!!!!! nie klamie przeciez Tak wiec proponuje zalozycielom rubryk towarzyskich umieszczenie nowej kategori stanu cywilnego-przyszly rozwodnik-rozwiedziona
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Olivcia napisał:
Numer do Magdy: 96671066

Sorki Olivcia ale czy Magda wie ze tak publicznie jej numerek wystawilas???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
żeby w profilu pisało czy to panna czy rozwódka to bardzo chybiony pomysł bo...
może się np okazać że kawaler szukający wysokiej niebieskookiej blondyny spotyka się w realu hilton która jest miła i uczynna chciała sobie z kimś poprostu porozmawiać
albo co gorsza twoja przyszła żona okazała by się po pięćdzisiątce z siwym nosem i zarostem

tak jak ci napisałem w pierwszym zdaniu TRZEBA MIEĆ NOSA
jak byś miał wątpliwości to zapytaj mnie dyskretnie na priva , we dwóch sie nie pomylimy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok