Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

potrzebny nocleg w Oslo - Norwegia

Czytali temat:
luk00 cuber (1065 niezalogowanych)
1 Post

(Ksanti)
Wiking
Witam!
Razem z moją przyjaciółką wybieram się w dniach 15-18 kwietnia do Oslo. Potrzebujemy w związku z tym miejsca, w którym mogłybyśmy przenocować. Może ktoś mógłby nam odnająć jakiś pokój albo choćby użyczyć kanapy? Nie potrzebujemy żadnych luksusów, po prostu dachu nad głową, a ceny w hotelach trochę nas przerażają Jesteśmy miłymi, niepalącymi, spokojnymi studentkami, które chciałyby zwiedzić miasto. Bardzo proszę o kontakt (mandragora1@onet.eu),
Kasia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
Stały Bywalec
Z mila checia bym was przyjela i ugoscila w moich skromnych progach ale wy nie palicie a ja kopce jak lokomotywa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Na Slemdalu jakieś 2km od ICA widziałem wczoraj kanapę na chodniku, chętnie odstąpię na ile chcecie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Eh, Grzesiu nie badz taki! Ja chetnie przygarne dwie studentki Jakie macie wymiary?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Ksanti)
Wiking
Bardzo zabawne A my naprawdę jesteśmy w potrzebie
Sethur, gdybym napisała, że mam na przykład 100-85-120, to nadal byłbyś taki chętny?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
jak dla mnie OK Ala dlaczego uparte jesteście no Oslo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Ksanti napisał:
Bardzo zabawne A my naprawdę jesteśmy w potrzebie
Sethur, gdybym napisała, że mam na przykład 100-85-120, to nadal byłbyś taki chętny?

A z ktorej strony Cie mierzac?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Ksanti)
Wiking
A istnieje taka strona, z której by Ci to odpowiadało?
A co do Oslo, to po prostu - wpadł nam do głowy pomysł, pomyślałyśmy, że chciałybyśmy zobaczyć miasto i już. Kupiłyśmy bilety, a teraz musimy znaleźć jakieś miejsce do spania. A skoro trafiłam na tę stronę, to pomyślałam, że może jakiś rodak nas przygarnie i ewentualnie przy okazji doradzi w kwestii zwiedzania.... (chociaż był też plan, żeby zamiast do Oslo-lecieć do Bergen )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Ksanti napisał:
A istnieje taka strona, z której by Ci to odpowiadało?

Jasne Zapytam zony, czy ma ochote na kwadracik
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Ksanti)
Wiking
A skąd wywnioskowałeś, że my mamy ochotę?
A wracając do meritum, to ogłoszenie jest jak najbardziej poważne i będę wdzięczna za pomoc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok