Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Prawnik mowiacy po polsku - Norwegia

Czytali temat:
Yuri Kroyan (884 niezalogowanych)
1 Post

(Mefistofeles)
Wiking
Witam. Poszukuje prawnika w Olso, mowiacego po polsku. Musze zalatwic sprawy rodzinne. Wypelnic rozne wnioski, np o alimenty. Posluguje sie sprawnie angielskim, ale i tak nie wiem o co w tym chodzi. Za niedlugo bedziemy z mezem w separacji i chce sie dowiedziec ja wszystko pozalatwiac i czy jesli separacja nie zostala jeszcze "zatwierdzona", to czy w ogolke moge wystapic o alimenty. Maz wyprowadzil sie do innej kobiety, niech mu bedzie, ale nioe daje mi pieniedzy na dzieci przez 2 miesiace dal mi dwa razy po 1000 koron. Mam rodzinne na dwojke dzieci, 1940 koron, ale na 3 osoby to nie wystarczy. Nie pracuje, mlodsze dziecko ma 20 miesiecy. POtrzebuje pomocy jak najszybciej. Bylam u darmowego prawnika, ale pomogl mi tyle co nic, wiecej dowiedzialam sie od zmnajomych. Potrzebuje kogos, kto zalatwi wszytsko i wypelni za mnie, a nie tylko poie gdzie isc. Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
hej. nie wiem czy to dobra firma czy nie ,nie korzystalem jeszcze z uslug takich tutaj ale zadzwonic mozna.to numer mowiacy(hihi)po polsku i norwesku-47866126. adres storgata 39,0182 oslo.podobno zadarmo oceniaja sprawe a potem sa tansi od przecietnych biur tego typu.
swoja droga jezeli to co napisalas o bylym to prawda to kawal gnoja z niego! ja tez jestem rozwiedziony ale dzieci musza miec srodki do zycia!!!!powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Mefistofeles)
Wiking
Ech, szkoda słów. Prawda prawda, ale nie chce publicznie juz na jego temat nic złego mówić. Mamy spotkanie z takim mediatorem od dzieci, 7 godzin spotkan w sumie, a dopiero z ich papierm mozna separacje zlozyc, wiec nie wiem kiedy to sie zakonczy i ile jeszcze bede musiala zniesc. Chociaz 11 lat dawalam rade to jeszcze dam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
zadzwon sobie tam,moze ci pomoga.wiesz kolezanka szukala oiekunki do dziecka moze chcialabys dorobic troszke?tez ma male dziecko.moge w piatek ja zapytac czy jeszcze aktualne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Mefistofeles)
Wiking
Dziękuje za informace, moze w koncu jakos sobie to poukładam. W krotce ide na norweski i tez bede szukala opiekunki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok