Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

REWELACYJNA OKAZJA DO WZIECIA - Norwegia

Czytali temat:
(5844 niezalogowanych)
1 Post

(smajk)
Wiking
Rewlecyjna Okazja zostaje wypuszczona na forum.
Mianowicie, ta okazja jest Smajk. Chcesz miec Smajka u siebie w domu ? Masz wolny pokoj ?? w przyzwoitej cenie ?? W normalnych ludzkich warunkach ????? Nie boisz sie zmian ??? Daj mu znac .
Taka okazja nie trafia sie czesto , Smajki to istoty lubiace ...swoj staly kat wiec okazja szybko sie nie powtorzy.
Naprawde warto go miec obok siebie.
A dzis jest to bardzo proste.
O Smajku - w fazie zmian wewnetrznych ,aktualnie przeinstalowywany jest system ale nie wplywa to na jego prace i sposob bycia, czlowiek lubiacy spokoj i cisze bardziej niz nie-spokoj i nie-cisze.
Czlowiek ktory zostal filozofem na MN , i posiadajacy pare wpisow (glownie w muzyce) w wymienionym portalu.
Smajk - rodzaj meski , programowanie zaczelo sie 25 lat temu i nadal trwa , lubiacy czytac ksiazki (gdy ma na to czas) chodujacy kielki i pijacy Yerbe i inne herbaty na ogromna skale .
Lubi spedzac czas na rozmowach z ciekawymi ludzmi , lubi obejrzec swietny film , jezdzic rowerem , za sportami zimowymi nie przepada ( ze wzgledu ze to cieplolubny ssak i zle wspomnienia z lodowiska), ubiera sie niekiepsko ,lubi czasem pomedytowac, nie ma problemow z kobietami (choc moze??), umie tanczyc i czasem cos ugotuje .
Choc jego jadlospis obfituje w rzeczy ktorych na ogol nikt nie jada , tj otreby, zarodki, miody , kasze przerozne, algi, zdrowa nieprzetworzona zywnosc - co nie znaczy ze nie zje fasolki po bretonsku ....ze sloika Marki Pamapol mmmm
Rzadko pija alkohol, taka wada fabryczna - nie przepada za nim , co nie znaczy ze od czasu do czasu nie wypije Zywca.

Ten model posiada sklonnosci do bycia pedantem, ktore sa opracowywane wlasnie.
Smajk ten ma widoczna wade(oprocz ukrytych) - tzn. strasznie sie truje czyms co opetalo go dosc dawno temu - palenie, stara sie z tym walczyc - ale im bardziej z tym walczy tym bardziej to przyciaga wiec chyba poprzestanie i poszuka innej drogi. Dalej z widocznych wad - zbytnia odpowiedzialnosc i przezornosc.
Z uwagi na kilka powodow Smajk chce zmienic swoje miejsce zamieszkania - wkrotce -
Powody - taki miks alkoholu, ciasnoty, ciemnej strony polakow, halasu itp. i przede wszystkim ZMIANY
WIEC OKAZJA JEST JEDYNA W SWOIM RODZAJU - SMAJK DO WZIECIA
Ten Smajk dobrze sie czuje w kobiecym towarzystwie, ma doswiadczenia - z mieszkania z kobieta przez rok i wspomina to z usmiechem . Ona rowniez.(KONTAKT DLA OSOB ZAINTERESOWANYCH )

odpowiadamy na wszelkie pytania dotyczace Smajka , te prywatne i te mniej.
Smajk jest elastyczny , dogaduje sie , i nie ma wiekszych problemow .

Udzielam na Smajka ....uwaga ...uwaga ....uwaga - - - rabatu - - - - do 25 % czyli cena okolo 3000 koron ....
nie jest to rewelacja ??
Pozniej stawka wzrosnie ,(ale nie wiadomo kiedy).

Udzielamu tez gwarancji 2 tygodniowej*

Wiec zapraszam do korzystania z okazji...to ostatnia sztuka ...
Zwyciezczyni/ca otrzyma upominek od naszej firmy, choc juz samo "miec" Smajka jest ..... mmmm.

*tyle aby znalazl cos nowego w miare mozliwosci

czyli - szukam pokoju do wynajecia na terenie Oslo i okolic - reszta jak wyzej -
michal

pozdrawiam wszystkich serdecznie i zycze udanego wieczoru pelnego usmiechu

KONTAKT - PRZEZ FORUM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(smajk)
Wiking
male sprostowanie -- wkrotce tzn. - w ciagu dwoch tygodni - do miesiaca
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
no co jest dziewczyny !!???? .... brac smajka zywcem !! jak jest taki jak pisze...no to fajny chyba jest, nie ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(AniaRNorway)
Wiking
no ja bym wzięła, bo też u mnie kiełki rosną i otręby oraz kasze wcinam, poza tym przydałby się ktoś pedantyczny, kto by tu o porządek zadbał, bo ja nie mam czasu przez to forum, ale u mnie tłum i do Oslo daleko
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Ja bym wziela, ale u mnie nawet kiełków nie ma. Mógłby za to kasze przynieść, tylko z wołowinką
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
no wreszcie cos aniu... wystarczy jeden pelny debowy barek dla grzesia i ... smajk jest twoim wspollokatorem !!!

dobra smajk, zaczelo sie cos dziac pogadaj z aniaRnorway to moze, moze...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(AniaRNorway)
Wiking
Ulv72, ale czemu ty w to Grzesia203 wciągasz? Przecież już ten barek mu ktoś załatwił na finn`ie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
no wiesz... jesli chodzi o te barki, no i pelne rzecz jasna... to wcale nie przeszkadza jak ich jest wiecej
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
ulv72 napisał:
no wiesz... jesli chodzi o te barki, no i pelne rzecz jasna... to wcale nie przeszkadza jak ich jest wiecej

Ale Ty chciales bialego misia.. a barek obiecalem Grzesiowi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(AniaRNorway)
Wiking
ulv72 napisał:

Ulv72 ja widzę, że ty tu za pośrednika robisz. Ten barek, to niby dla Grzesia, ale go tu nie ma, więc jak nikt nie bedzie chciał, to ty nie wzgardzisz...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok