Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Transport w Oslo i Akershus znowu podrożał - Norwegia

Czytali temat:
(416 niezalogowanych)
96 Postów
Założyciel MN
Zgłoś wpis
1 Post

(Hilton)
Wiking
A dlaczego przesada? Ze za miesieczny bilet zapalce 20 koron wiecej?
Przesadą to jest to, ze usuwacie posty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
111 Postów
piotr kasprzak
(traveleroslo)
Początkujący
www.mojanorwegia.pl/czytelnia/zwrot_pien...w_z_transportem.html Nie korzystam z komunikacji miejskiej... ale uwazam ze ceny ... do tego nie wiele miast ma taka gwarancje jak jest napisane w tym artykule
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
A możesz objaśnić co napisałeś?
Co z tymi cenami? Za wysokie? Za niskie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
111 Postów
piotr kasprzak
(traveleroslo)
Początkujący
ups... sorki po 9 godz w pracy czlowiek jest juz przemeczony... a wiec mam na mysli ze nie sa tragiczne da sie przezyc zwlaszcza gdy kupuje sie bilet miesieczny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
112 Posty
xxx xxxx
(chudy1)
Początkujący
przeciesz jeszcze w tamtym roku,czy 2 lata temu,bllet kosztowal 720nok a teraz 20nok podrozal i kosztuje 570nok to i tak nie duza.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Dwa lata temu kosztował 720 ale duzo ludzi jeżdziło na gape i obnizyli cene drastycznie. Natomiast teraz motorniczy metra i tramwajów maja nowe uniformy, a to kosztowało... wiec bilety sa droższe.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
112 Posty
xxx xxxx
(chudy1)
Początkujący
Hilton napisał:
Dwa lata temu kosztował 720 ale duzo ludzi jeżdziło na gape i obnizyli cene drastycznie. Natomiast teraz motorniczy metra i tramwajów maja nowe uniformy, a to kosztowało... wiec bilety sa droższe.
z tego co ja wiem to nie ze jezdzilo duzo osob na gape itd.tylko w ten sposob chcieli ruch zmniejszyc zeby bylo,latwiej poruszac sie w centrum i dla tego kosztowal 550nok
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Podrozaly to mandaty buhahahahaa... wlasnie sie dowiedzialem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok