Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
18 Postów
Inez Pawłowska
(InezPawlowska)
Wiking
U Ciebie za 5 min !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
262 Posty

(oppenheimer)
Stały Bywalec
Nie zapomnijcie szczoteczki do zębów i piżamy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Inez Pawłowska
(InezPawlowska)
Wiking
Dobrze daddy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
Piterek xxx
(pietro27)
Wiking
Witam,mieszkam na Roa od niedawna,chetnie cos porobie popoludniami oraz w wekend
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
77 Postów
Ro ksana
(ross)
Początkujący
napisał:
Znajomi z okolic bekkestua , jar, Røa, stabekk do Centrum Oslo tak troszkę daleko i zbyt kosztowne i oczywiście nie znajomi do kieliszka takich to na pęczki i oczywiście musza byc baaaardzo crazy szukam znajomych a nie miłości , bo posiadam , wiec koledzy tez mogą byc ale to bardziej dla mojego

a z Eiksmarki tez ? to blizej niz Røa taze...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
77 Postów
Ro ksana
(ross)
Początkujący
Moze w czwartek na Østeros lub Hosle ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Inez Pawłowska
(InezPawlowska)
Wiking
Mi Hosle pasuje tak na godzinę 19 ? a jest coś tam fajnego ? Wiem tylko ze tam jest boisko do kosza I ile osob sie pisze ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(olgu)
Wiking
Hej,
jestem w Oslo od dwóch tygodni, poszukiwania pracy i ciągłe czekanie dają się mi w kość. Chętnie zrelaksowałabym się w miłym towarzystwie. Mieszkam w okolicach Kjelsås. Jestem trochę ograniczona jeśli chodzi o transport, ale postaram się dotrzeć jeśli wybierzecie miejsce spotkania
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(oslo79)
Wiking
Witaj Olga.Jeśli miałabyś ochotę bardzo chętnie możemy porozmawiać lub jakiś spacer po Oslo.Serdecznie pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
43 Posty
Dalibor Domagoj
(Juras88)
Nowicjusz
Ja pomieszkuję w Haugerud. Czasu mam mnóstwo, bo póki co chodzę tylko na norskkurs . Również chętnie się spotkam na pogaduchy, spacerek
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok