Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

przeprowadzka ze Skrei do Oslo czy warto - Norwegia

Czytali temat:
(1302 niezalogowanych)
7 Postów

(morawska)
Wiking
Witam wszystkich, moźe poradzi mi ktoś czy warto przenieść sie ze Skrei do Oslo.Jutro mam odpisać umowe i wynająć pokoj w centrum Oslo nooo i jak z pracą czy mam szansę znaleźć legalną prace. W Skrei mam pracę. Jakie mam szansę w Oslo. W Norwegii jestem rok mam stały numer. Proszę o rady, gdzie i jak najlepiej szukać pracy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
morawska napisał:
Witam wszystkich, moźe poradzi mi ktoś czy warto przenieść sie ze Skrei do Oslo.Jutro mam odpisać umowe i wynająć pokoj w centrum Oslo nooo i jak z pracą czy mam szansę znaleźć legalną prace. W Skrei mam pracę. Jakie mam szansę w Oslo. W Norwegii jestem rok mam stały numer. Proszę o rady, gdzie i jak najlepiej szukać pracy.

jako kto?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów

(morawska)
Wiking
Interesuje mnie praca obojętnie co od czegoś trzeba zacząć
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
morawska napisał:

To może lepiej pracuj jak teraz masz prace bo w Oslo raczej byle czego nie znajdziesz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów

(morawska)
Wiking
Chodziło mi raczej o jakąkolwiek pracę i o poradę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
morawska napisał:
czyli po ogolniaku, bez zawodu i bez jezyka zapewne?? yhmmm
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów

(morawska)
Wiking
Nie no raczej po ekonomiku i kilku kursach m.in instruktor fitness, masaźyska, angielski komunikatywny więc moźe bez złośliwości i jak takie rady masz dawać daruj sobie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Bez zlosliwosci, czlowiek przy zdrowych zmyslach najpierw szuka pracy a potem przenosi sie w dane miejsce na globie, nigdy inaczej.
Z komunikatywnym angielskim, czyli powiedzmy sobie szczerze - slabym w Oslo nie znajdziesz pracy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
morawska napisał:

najpierw znajdz prace w oslo a pozniej szukaj lokum.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
morawska napisał:
Nie no raczej po ekonomiku i kilku kursach m.in instruktor fitness, masaźyska, angielski komunikatywny więc moźe bez złośliwości i jak takie rady masz dawać daruj sobie
majac wyksztalcenie ekonomi9czne ty szukasz bylejakiej pracy... to nie zlosliwosc.. to szczerosc!!
a ze inteligencja nie pozwala Ci wychwycic podpowiedzi to jest juz tylko twoj problem... przyjezdzaj do oslo...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok