Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Spotkanie organizacyjne - Oslo piątek o 17:00 - Norwegia

Czytali temat:
Paweł Owczarek adam t Lucjan Laby Monika B Mateusz Palewski Piotr Burba Jan Polak Gniewomir S kamil0193 (1068 niezalogowanych)
8 Postów
Łukasz Brzeziński
(brzeziniak)
Wiking
Witam, związku z moją wizytą w Oslo, wspólnie z Łukaszem postanowiliśmy spotkać się ze wszystkimi, którzy chcą wziąć udział w rozwoju serwisu mojanorwegia.pl. Spotkanie odbędzie się w luźnej atmosferze przy piwku w tullins caffe (www.tullins.no) o godzinie 17:00 w piątek(27.03). W takim razie zapraszamy wszystkich, którzy chcą przyczynić się do rozwoju serwisu.
Pozdrawiam,
Łukasz B.

PS. szukamy:
- redaktorów
- ludzi z pomysłami
- osób, które wiedzą jak rozwinąć serwis.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
nie wierze ze nie ma tutaj nikogo kto moglby wam pomoc rozwina ta strone!!!szkoda ale chyba wlasnie taki jest nasz narod(myslimy ile zarabiacie a nie myslimy ze mozemy wspolpracowac).pozdrawiam polubilem "moja Norwegie".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Niewazne Niewazne
(Kalidka)
Wiking
Dopiero dziś się zalogowałam. Więc ominęło mnie ważne spotkanie. Chętnie będę z Wami współpracować. Myślę, że mam trochę dziennikarskiego doświadczenia. Wysłałam wiadomość do Kontaktu, ale nie mam pojęcia gdzie macie jakąś siedzibę (,żeby Was nawiedzić i porozmawiać.
Czy na spotkaniu piątkowym naprawdę nikt się nie pojawił?? nie wierzę..

Pozdrawiam,

K.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Łukasz Brzeziński
(brzeziniak)
Wiking
spotkanie udało się jak najbardziej Jakoś tak wyszło, że przenieśliśmy się z wcześniej umówionymi osobami do innego lokum. Łukasz powinien mieć jakieś zdjęcia ze spotkania Tak czy inaczej z każdą chętną osobą do współpracy chcemy porozmawiać. Mamy daleko idące plany rozwoju serwisu, więc każda pomocna dłoń jest mile widziana.
Pozdrawiam,
Łukasz
PS
w poniedziałek postaram się opisać wnioski ze spotkania oraz podróży do Norwegii.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
140 Postów
Viola Bacz
(Silesia)
Stały Bywalec
Chętnie bym dołożyła swoją cegiełkę. Obecnie pracuję jako grafik komputerowy - ilustrator. Jeżeli coś trzeba to pozostaje do dyspozycji.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
239 Postów

(FOTOGRAFIK)
Stały Bywalec
Oj... dawno temu to bylo chyba... Ale jak by cos to moze zmusil bym sie do pomocy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok