Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

spotkania - Norwegia

Czytali temat:
Jakub K PiotrBogacz Endrjiu (621 niezalogowanych)
3 Posty
agnieszka woloch
(agusia000)
Wiking
witam jestem mama 14 miesiecznej oliwki i chciala bym zapytac czy sa jakies spotkania mam z dziecmi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(@.CZ)
Wiking
A Z KĄD JESTEŚ JA MAM CÓRECZKE 16 MIESIĘCY I TEZ JESTEM ZAINTERESOWANA TAKIM SPOTKANIEM POZDRAWIAM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
agnieszka woloch
(agusia000)
Wiking
z oslo a dokladnie kolo holmenkolen a ty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
92 Posty
Anastazja :)
(niezapominajka741)
Początkujący
Ja też jestem chętna na spotkania .Mam 8 miesięcznego synka i chętnie pospeceruję z innymi mamusiami czy spotkam się na kawkę.Jeżeli są jakieś mamusie mieszkające niedaleko Stabekku to od maja zapraszam na wspólne spacerki z dzidziusiami.

Ps.Jak znajdą się jakieś chetne mamusie to piszcie do mnie na prywatną wiadomośc bo teraz wyjeżdżam do kraju za kilka dni i mogę nie śledzic forum Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(@.CZ)
Wiking
Mieszkam w skudeneshavn do Oslo mi daleko ale zawsze można coś wymyślić pozdrawiam gorąco
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
MAGDALENA PIOTROWSKA
(madziula_d)
Wiking
Witaj.
Ja przyjeżdżam na razie do męża z córeczką 2,5 letnią jak on jest w pracy to my się nudzimy chętnie byśmy się wybrały na spacer z jakąś mamusią i jej dzieckiem Najbliżej mamy na Stabekk
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok