Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

ZREKOMPENSUJĘ FINANSOWO POMOC W ZAŁATWIENIU PRACY - Norwegia

Czytali temat:
Tomasz K Piotrek B Małgorzata Rowińska Mateusz Forgiel Mirek M TySooN66 Tomasz Wójtowicz (2151 niezalogowanych)
39 Postów
Rafał Wierzbicki
(sim.wierzbicki)
Nowicjusz
Witam.
Szukam pracy jako kierowca ciężarówki. Posiadam dwu letnie doświadczenie,prawo jazdy kat b,be,c,ce,d,de. Język angielski podstawowy,język norweski podstawowy-cały czas chodzę na korepetycje indywidualne i uczę się intensywniej. Interesuje mnie praco w takich firma jak ASKO,HARLEM TRANSPORT ,BRING,itd,wszystko co związane z dystrybucją,za pomoc zrekompensuję sie. Posiadam stały nr personalny,adres,pozwolenie z policji. Proszę o poważne oferty
tlf 462 48 252
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
sim.wierzbicki napisał:
Witam.
Szukam pracy jako kierowca ciężarówki. Posiadam dwu letnie doświadczenie,prawo jazdy kat b,be,c,ce,d,de. Język angielski podstawowy,język norweski podstawowy-cały czas chodzę na korepetycje indywidualne i uczę się intensywniej. Interesuje mnie praco w takich firma jak ASKO,HARLEM TRANSPORT ,BRING,itd,wszystko co związane z dystrybucją,za pomoc zrekompensuję sie. Posiadam stały nr personalny,adres,pozwolenie z policji. Proszę o poważne oferty
tlf 462 48 252

Jak mozna SIE zrekompensowac?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
sim.wierzbicki napisał:.... Posiadam stały nr personalny,adres,pozwolenie z policji. Proszę o poważne oferty ...tlf 462 48 252
A dlaczego mając takie dokumenty ... nie wejdziesz sam na Internetowe strony tych Firm i po zarejestrowaniu się do systemu , nie złożysz aplikacji .!? .
TO TY JESTEŚ NIEPOWAŻNY i to bardzo ... !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
Rafał Wierzbicki
(sim.wierzbicki)
Nowicjusz
Jakbys chociaz raz zlozyl cv przez internt to wiedzialbys,ze nie daje to rezultatu cwaniaczku!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
292 Posty
Stały Bywalec
sim.wierzbicki napisał:
Jakbys chociaz raz zlozyl cv przez internt to wiedzialbys,ze nie daje to rezultatu cwaniaczku!!

taa, a to niby dlaczego????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
sim.wierzbicki napisał:
Jakbys chociaz raz zlozyl cv przez internt to wiedzialbys,ze nie daje to rezultatu cwaniaczku!!raz na pewno nie da rezultatu ale 10,20... i w końcu sie uda, ja dzis byłem na rozmowie w sprawie pracy, wysłałem cv przez internet w piątek. gościu z twoimi kategoriami i j. ang. i norw. nawet podstawowym masz jakies szanse na znalezienie pracy ale jeszcze 1 pytanie...

jak wygląda to twoje CV? moze z nim cos nie tak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
sim.wierzbicki napisał:
a skad masz takie rewelacje??? jesli nie odnosisz rezultatu to znaczy ze cos w CV jest do dupy....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok