Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Omijajcie firme przewozowa "Bogdan" - Norwegia

Czytali temat:
Przemyslaw Chmielewski Raizo .... Krzysiek K. Tomek Domurat Ania Ania MartaSp1988 S (4217 niezalogowanych)
39 Postów
Rafał Wierzbicki
(sim.wierzbicki)
Nowicjusz
Witam. Jak w temacie,mianowicie wczoraj 29 marca miala przyleciec do Oslo Rgge zona kolegi,godz przylotuju ok 23. O godz 22.15 zadzwonil jeden z pracownikow firmy przewozowej Bogdan i poinformowal,ze nie odbierze osoby z lotniska bo nie ma ludzi i ona jest jedyna a za to ma na jakims innym lotnisku 4 osoby z Krakowa. Rezerwacja byla dokonana dwa dni przed przylotem,wszystko nibypotwierdzone i zalatwione. Jak sie okazuje firma w ostatnim momencie rezygnuje bo tak jej wygodnie,zostawiajac ludzi na lodzie. NIE POLECAM I RADZE OMIJAC!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
Lukas ..
(luknck)
Wiking
Znam Bogdana, jeździłem z nim nie raz i fakt często nie chce mu sie czekać na kolejne loty, ale nie słyszałem żeby kogoś zostawił. Tez bym się wkurzył...

Na przyszłość masz jeszcze 3 inne firmy do wyboru.
pozdro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
Raizo ....
(Raizo)
Wiking
Śmigam z Bogdanem już jakiś czas,fakt że czasem piłuje twarz,ale jeszcze nie trafiło mi się żeby kogoś załatwił w taki sposób. Wydaje mi się że jesteś z konkurencyjnej firmy i chcesz narobić mu smrodu,bo kto przy zdrowych zmysłach powie klientowi że się po kogoś nie pojawi bo ma na innym lotnisku wiecej ludzi,moim zdaniem ściemniasz facet
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
Rafał Wierzbicki
(sim.wierzbicki)
Nowicjusz
A mi sie czlowieku wydaje,ze jestes jednym z pracownikow firmy bogdan i probujesz zatuszowac sprawe!!! nA MOJE SLOWA SA DOWODY I ZAPISANE SMS A NA TWOJA GEBE NIE MA NIC!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
84 Posty
pol pot
(polpot)
Początkujący
A Ty co sie tak interesujesz zona kolegi? Nie mogles sie doczekac.Dmuchac ja chciales ??
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
61 Postów

(lena003)
Początkujący
sim.wierzbicki napisał:
A mi sie czlowieku wydaje,ze jestes jednym z pracownikow firmy bogdan i probujesz zatuszowac sprawe!!! nA MOJE SLOWA SA DOWODY I ZAPISANE SMS A NA TWOJA GEBE NIE MA NIC!!!!!!!!.

Hmm..... a myslalam ze tylko mojej corki nie zabral z lotniska jakies pol roku temu.........ale coz ...widac tak Bogus juz ma ......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
polpot napisał:
A Ty co sie tak interesujesz zona kolegi? Nie mogles sie doczekac.Dmuchac ja chciales ??

Nie ma chu.. Brzydal reaktywacja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów

(jabol1111)
Wiking
jakis czas temu jezdzilem z bogdanem i chyba jego synem taki lovelasik w okularkach .tez nie odebral mnie z rygge a za drugim razem probowal orznac na kasie .przesiadlem sie na pks ale tez masakra naciagaja ludzi jak moga ale wiadomo konkurencja nie spi .pozostaje olga do sprawdzenia jako przewoznik .a jesli ktos powie ze jest przeciez autobus ......wole rodakow nawet takich .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
jabol1111 napisał:
jakis czas temu jezdzilem z bogdanem i chyba jego synem taki lovelasik w okularkach .tez nie odebral mnie z rygge a za drugim razem probowal orznac na kasie .przesiadlem sie na pks ale tez masakra naciagaja ludzi jak moga ale wiadomo konkurencja nie spi .pozostaje olga do sprawdzenia jako przewoznik .a jesli ktos powie ze jest przeciez autobus ......wole rodakow nawet takich .
oczywiście pracujesz też u Polaków
i za polskie stawki
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów

(jabol1111)
Wiking
Oczywiscie ty pewnie jestes juz w 3/4 norkiem i pewnie jedzenia z polski tez nie wozisz bo 'U NAS: w norwegi lepsze .ponura sylwetka goscia ktory oszukuje sie ze jest kims lepszym a sam dalby ogolic sobie dupe tepa zyletka za korone .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok