Zwracam sie z gromną prośbą. Z grubsza przedstawię moją sytuację. obecnie mieszkam we włoszech gdzie pracuję. niestety sytuacja życiowa rozdzieliła mnie z moja dziewczyna z ktora mam roczną coreczke. Dodam ze nie jest ona polka. niestety wyjechała do norwegii gdzie obecnie pracuje co prawda tylko niecałe 3 dni w tygodniu. córkie widziałem 2 razy od urodzenia niestety ,choc byłem kilkakrotnie w norwegii.
Bardzo zależy mi na znalezieniu jakielkowiek pracy w okolicach olso. Mam tu na wzgledzie wyłacznie moją corke , sami chyba rozumiecie. Z zawodu jestem lakiernikiem obecnie pracuje w salonie renault nissan. Posiadam uprawnienia na wozki widłowe . Pracowałem tez jako elektromechanik. Jeżeli ktokolwiek mogłby pomóc lub udzielić info na temat jakiejkolwiek pracy w oslo bylbym dozgonnie wdzieczny.
Bardzo zależy mi na znalezieniu jakielkowiek pracy w okolicach olso. Mam tu na wzgledzie wyłacznie moją corke , sami chyba rozumiecie. Z zawodu jestem lakiernikiem obecnie pracuje w salonie renault nissan. Posiadam uprawnienia na wozki widłowe . Pracowałem tez jako elektromechanik. Jeżeli ktokolwiek mogłby pomóc lub udzielić info na temat jakiejkolwiek pracy w oslo bylbym dozgonnie wdzieczny.