Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1064 niezalogowanych)
27 Postów
Paweł S.........
(Blackblack)
Wiking
Dokładnie posty znikają, pierwszy z zapytaniem o przewoźnika, czy ktoś korzystał?
Po negatywnych opiniach post usunięty !!!
Dwa dni temu napisałem nowy z Ostrzeżeniem i również wczoraj usunięty o 21.30
Ja czekam na opony od czerwca 2012 i ani opon ani kasy, a dalej się ogłasza i jeździ.
Ale czas jego się skończył, bo niedługo już sąd się za to weźmie !!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Blackblack napisał:
Ale czas jego się skończył, bo niedługo już sąd się za to weźmie !!!!!
jak mowisz to rob....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
po co co sad to straszne koszta i latami bedziesz czekal
wystarczy jeden list do Urzedu Kontroli Skarbowej i juz sie niepozbiera a opony to w zebach przyniesie
jak mu wpadna antyterrorysci na chate
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
Paweł S.........
(Blackblack)
Wiking
Powiem Ci że jestem cierpliwy i na kasę poczekam, ale całe koszta sprawy, adwokata i tak obciążą jego, co do pisma to jeszcze w tym tygodniu będzie wysłane, nierozumiem tylko dlaczego dla 1900 zł robi sobie tak pod górę, każdy chce zarabiać i to rozumiem, ale jak się czegoś podejmuje, to niech doprowadzi do końca. Albo towar, albo kasa i ma z głowy, a nie że przez kilka takich sytuacji sobie sam zamiata. Za to konkurencja się cieszy, zawsze jeden mniej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów

(Chamillion)
Wiking
Mysle, ze nie jestes jedyny komu kase za towar wisi i po prostu go nie stac albo ma wywalone by zwracac koszty a bizens prowadzi dalej.
Gdy moja przesylka do mnie nie dotarła, dzwoniłem na przejscie graniczne w Svinesund by zaplacic ewentualne clo itp i poinformowano mnie, ze wszystko co miał na pace mu skonfiskowano ponieważ przekroczył limit (koszt) przewożonego towaru oraz dostał mandat.Wiec tego troche musiał tam miec i do kogos to należało.
I jak widac od tej pory jezdzi dalej i liczy na farta a klientów nie informuje o ryzyku i wrecz zaprzecza ze nigdy mu sie taka sytuacja nie przydarzyła.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
Paweł S.........
(Blackblack)
Wiking
Dobre, ale akurat tutaj jeszcze ich nie ma.
Moje to ;
Goddyear 245/40 R18 EAGLE F1 GSD3 93Y EMT MO MFS,
Zresztą opon już nie chce, auto sprzedane, tylko wchodzi w grę kaska.
A z tym że nie jestem jedynym, to widzieliście na liście z zatrzymania, moje tylko oponki.
Jestem tylko ciekam ile jeszcze ten temat na forum będzie, po tym jak cichutko znikał z forum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
Paweł S.........
(Blackblack)
Wiking
No i jak widać pan Marcin pousuwał swoje ogłoszenia, czyli zwykły oszust bez honoru !!!!!!! Podpinam jego wizytówkę, bo już nie każdy wie o kogo chodzi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok